Idea Inwest - proszę o opinie. (2) Orientujecie się może czy szczecińska firma Idea Inwest buduje też gdzieś w... gagga Mieszkania PB Górski-prośba o opinie (17) Jestem bardzo ciekawa opinii na temat mieszkań od PB Górskiego m.in. na... victoria221 ekolan (1) co myslicie o ekolanie? ogolnie codzi mi o inwestycje audiopolis? bede... ona
Patio Róży budynek nr 6 (1) Witam wszystkich, Czy na forum są osoby, które czekają na odbiór mieszkanka... Karolina Łostowice Nowy Horyzont (7) czy ktoś coś wie na temat tego osiedla?Proszę o jakieś info jeżeli wiecie... robert AUDIOPOLIS (1) Witam. Czy ktos moze cos napisac o Audiopolis? jak sie mieszka? jaka okolica?... ona dolina potegowska (3) witam czy ktos kupil tam mieszkanie ? czy jest ok czy deweloper nie upadl nie... czllowiek czy ktoś buduje jeszcze normalne mieszkania? (10) Od kilkunastu miesięcy szukamy dwupokojowego mieszkania o standardowym... ehh Centralpark od Hossy (13) Co myślicie o tym osiedlu na Morenie:... moreniak Mlody straszyn (36) Czy ktos kupil lub zamieza kupic mieszkanie tam nex-bud ASIA kupił ktos moze działkę w Warznie ? (1) Witam poszukuję osob które kupiły działkę w inwestycji warzno.pl, może ktos... kaczucha_ Spozniony odbior (1) Kto jeszce czeka na odwlekający sie odbiór mieszkania na lesnych tarasch? co... Rudy piotrkowska 27 (1) Witam. Planujemy kupic mieszkanie i napotkalismy sie na iwenstycje piotkowska... Malwina Kupno nowego mieszkania - gdzie? (5) Cześć wszystkim, planuje kupić mieszkanie możecie doradzić gdzie powstają... Pawe RUMIA- inwestycja na Szmelcie - PIKOBUD (2) czy warto tam kupić mieszkanie? Anka Deweloper Kokoszki (1) jak oceniacie mieszkania tego dewelopera? danag migowskie tarasy kontra wróbla staw (1) Witam.Chciałabym rozeznać się w temacie mieszkan na tych dwóch osiedlach.Mam... WGS Gdynia - Osiedle Mysliwskie Tarasy (1) Witam! Czy ktos może już mieszka bądź planuje zakup mieszkania na osiedlu... Marcin Osiedle Zeusa budynki 1 i 2 ( RAI ) (3) Witam zamierzam kupić tam mieszkanie czy może ktoś z zamieszkujących tam lub... paro co sadzicie o firmie Robyg i Słenecznej Morenie (3) Zastanawiam sie nad kupnem tam mieszkania. Czy moze ktos powiedziec o tym... Beatrycz7