Wiczlino Ogrod sąsiedzi (26) Witam, czy są tu osoby czekające na odbiór mieszkania na wiczlinie-ogród,a... Miśka1213 lista deweloperów (3) znacie jakies fajne porównywarki deweloperów i inwestycji ? ktore sa w... xxx Pytanie (2) Witam .Mam prośbę -czy ktoś może mi powiedzieć jak mieszka się w bloku... Jola P
Cambeltown (1) Czy jest ktoś zdecydował się na zakup mieszkania na Osiedlu Cambeltown? Beti_blue Królewskie Wzgórze - lpg w hali garażowej (3) Przymierzam się do zakupu mieszkania na osiedlu Królewskie Wzgórze Allconu... mr ALIANS deweloper - proszę o opinie. (1) Czy ktoś budował dom z tą firmą i może podzielić się doświadczeniem??? Gosia Osiedle Jaworzniaków- Budros (2) Witam. Czy jest tu ktoś kto kupił od Budrosa mieszkanie na Jaworzniaków?... Sylwia LELEX development (3) Czy ktokolwiek słyszał? Czy ktoś odebtał już dom/mieszkanie od tego... gość Przystań Rumia (2) Witam, planuje zakup mieszkania na tym osiedlu czy ktoś może udzielić... siwix007 osiedle Rezydencja Redłowo (2) znajomy mieszkający w Gdyni zachwalał mi to osiedle i tego dewelopera bo... cogoo OrlexBeton Opinie (1) Witam, proszę o wyrażenie opinii na temat dewelopera ORLEXBETON budujacego... bosyantek Którą lokalizację i inwestycję polecacie w Trójmieście? (1) Moi Mili, rozglądamy się za mieszkaniem o wielkości 75-90 m2. Mieszkanie... Dar Pomarańczowe osiedle? WTF???? (1) Wchodzę na stronę firmy "krzak" bo jak to nazwać, skoro inwestor... Załamka Willa Perła - Orłowo (1) Witam, Rozważam zakup mieszkania w Orłowie w 3 mieszkaniowej kamienicy.... Ania odbiory mieszkań wiczlino-ogród (1) Pytanko do przyszłych mieszkańców budynku 11 osiedla wiczlino ogród. Czy... aśku_85 Kamera na budowanym budynku PACYFIC (2) Na budowanym budynku PACYFIC na samej górze pojawiła się spora kamera,... AAA Chce kupic nowe mieszkanie jakie są koszta dodatkowe? (9) Witam Prosiłbym o pomoc/wyjaśnienie chce kupić nowe mieszkanie od... majkel Pohulanka- Pb Gorski (1) Prosze o opinie, co sadzicie o lokalizacji, cenach- czy jest mozliwosc... marta MŁYNIEC III Startowa 19 (1) Witam Wszystkich serdecznie Jestem w trakcie zakupu mieszkania w Młyńcu 3.... Zenek50 Osiedle sosnowe (28) Witam! Czy ktos kupil juz na tym osiedlu mieszkanie? Jaki deweloper tam... Aberdeenka