Czy ktoś wie kto buduje te domki na Kartuskiej? (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-oferty-deweloperow/dom-blizniak... sezrg Patio Róży budynek 5 (82) Kupiliśmy mieszkanie w Patio Róży budynek 5, ten do oddania szybciej, jest... qwe Lokum (16) Witam, ma ktoś jakieś doświadczenia z tym developerem? Pozdrawiam magda85banino
Jak się mieszka na Dąbrowej ulica Gorczycowa - budynki Invest Comfortu (7) Witam, planuje kupić mieszkanie na Dąbrowej ulica Gorczycowa, budynki Invest... Nes Szereg w Baninie a dom wolnostojący w Pszczółkach - co wybrać? (16) Witam, zastanawiam się z mężem między kupnem domu szeregowego na b.małej... Aneta Sokółka Zielenisz, budynek 4. Opóźnienie. (3) Witam wszystkich. Wydaje mi się że budynek nr.4 w którym moje mieszkanie ma... Albin Novak mieszkania-banino ul. Tuchomska - Tyszkiewicz (50) zastanawiamy się nad kupnem tego mieszkania, ale nie wiemy czy warto. Ktoś... daquamarine czy ktos mieszka w Awiatarze albo w City parku na ZAspie? (1) poprosze o kazda opinie jak tam sie mieszka,czy jest drogi czynsz itp itd :)... ewcia Panorama Gdańska - Chełm, Zamiejska. (1) Poszukuję jakichkolwiek informacji o tej inwestycji, głównie jakość... Ryms Nowa stocznia :) pomysł na... (1) Jak wam się podoba pomysł na odnowienie terenów stoczni gdynia:... mrBean Altus Redłowo- dlaczego sprzedaż idzie tak wolno? (24) Witam Invest Komfort ciągle bardzo dużo mieszkań ma nie sprzedanych w swojej... Kris czy ktoś z firmy GÓRSKI to czyta??!! (3) Kolejny raz przez waszą budowę na Płycie Redłowskiej nie ma ciepłej wody i to... @%&*#@(!!!!! BECZKOWÓZ Z WODĄ I GENERATOR PRĄDU osiedle Fourplex Kosakowo (5) Witam serdecznie!! Dla nowych mieszkańców szczerze polecam zakup beczkowozu... wściekły mieszkaniec osiedla Kosakowo - osiedle domów w zabudowie fourplex (307) Witam, co myślicie o tej inwestycji? Według mnie byłaby niezła, gdyż w... Juula Szeregowce (1) Poszukuje szeregowców, czy wiecie czy w osowie cos sie bedzie budowac lub... gytr Dlaczego takie tanie mieszkania ?! (26) Znalazłam naprawdę tanie mieszkania na stronie... Ania Suchy Dwór (2) Ts Invest w Suchym Dworze ma na sprzedaż rezydencje i działki. .. Czy ktoś... liquid Trzy żagle (2) Czy warto tam zamieszkać? luv Mieszkanie przy Wróblewskiego;) (1) Witam kupujemy, wlasnie z żona mieszkanie przy ul Wróblewskiego w... Kobe deweloper K&L (8) Poszukuje wszelkich informacji,opini na temat dewelopera K&L. Niewielki... jiii