Posterus developer z gdyni (3) Ktoś coś słyszał o ich investycjach? ad Murapol - Oś Vivaldiego - proszę o opinie (1) Witam zastanawiam się nad kupnem mieszkania własnie na tym osiedlu i u tego... MagdaMisia zapach (24) planuje kupić od dekpolu mieszkanie na osiedlu zielonym moze mi ktoś coś... mariusz1308
Mieszkanie na Przymorzu (3) Cześć, mieszkam w Warszawie ale bardzo podobają mi się Wasze nadmorskie... Michał Piotrkowska 27 nowa inwestycja mieszkaniowa na Ujeścisku (11) Hej. Ponieważ planujemy zmianę mieszkania zaczęłam się rozglądać co się... mbahia Gdzie lepiej kupić??? (3) Witam,chciałbym sie poradzić gdzie w/g Was lepiej kupić mieszkanie:na... robert ROBYGG (2) -czy to dobry uczciwy developer????? leon notariusz rynek wtorny (2) Witam mam mozliwosc zakupu lokalu uzytkowego zaadaptowanego na mieszkanie... on wiczlino ogród- nowa część osiedla, kilka pytań (1) Witam, Przymierzam się do zakupu mieszkania na osiedlu w. ogród w nowej... aśku_85 ochrona (1) Jestem ciekawa, czy mieszkańcy bloku Atlantic będą "za" utrzymaniem ochorony ? Aguska7 ul. Hokejowa nowe mieszkania (1) Witam, mógłbym prosić o wasze opinie na temat tego dewelopera ? planuje wziąć... Dawid inwesting promienne (orunia gorna/chelm) czy wiszace ogrody kielpinek (2) kto poradzi co lepsze. istotne kryteria do rozwazenia: 1. jakosc wykonania... janek Mieszkanie czy dom ? Gdzie o kredyt najlepiej.. (3) Witam . Pracuje za granicą w norwegi jakiś czas na stałe , lecz... seba Aleja Dębowa Rumia (1) Jak sie mieszka na osiedlu ZEDI ktoś kupił może mieszkanie na osiedlu MISTRAL ekolanu? (1) jak w tytule ;-) mamaLili Twin Park DS INVESTMENT (17) Witam:) Rozważamy kupno mieszkania na nowej inwestycji Ds Investment ( to ci,... Malutek osiedle nad kępą PB Górski (2) witam, czy ktoś już tam kupił mieszkanie? Zastanawiam się nad kupnem, ale... Mary86 Rolety antywłamaniowe (2) Czy orientuje się ktoś czy w cenie mieszkania w Twin Parku są rolety... dzibex olchowe wzgórze gdańsk- biuro sprzedaży (1) Witam, czy ma ktoś moze bezpośredni kontakt do biura sprzedaży mieszkań z... Wiktoria29 ds Investment- proszę o opinie- pilne! (3) jak w temacie Danusia