Jaka dzielnica (16) Planuje w niedługim czasie kupić mieszkanie ale nie mieszkam długo w Gdańsku... Andr Odbior mieszkania od developera! (52) Hej, Za 2 tygodnie odbieram mieszkanie od developera. Chce miec pewnosc ze... spandor mieszkanie w Kowalach.Apollina,Srebrzysta podkowa (8) Witam! Już niedługo kupujemy mieszkanie w Kowalach na Apollina,w związku z... zajączkowa
ekolan (1) Mam pytanie chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was kupił mieszkanie w... zwyczajna28 Osiedle Miłe (3) Osiedle Miłe deweloper ekolan czy są na forum osoby które kupiły tam... ssprezynka Kaja - kto stracił pieniądze (1) poszukuję firm podwykonawczych , które nie otzrymały zapłaty przez Firmę PO... lublingd Planeta X - pytanie do mieszkańców (2) Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w budynku Planety X. Chciałabym... Nina Dorota Reda (2) Czy ktoś słyszał o tym deweloperze .? Budynki ładne ,cena przystępna ..na... Dorota Mieszkania na ul. Hery budowane przez Spółdzielnię (1) Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tym blokach na ul. Hery . Czy ktoś... Ika Allcon- pęknięcia na ścianach (5) Witam serdecznie, Zastanawiamy się nad kupnem mieszkania przez firmę... Aga Eurostyl (1) Uwaga:Osiedle nad jeziorem w Chwaszczynie.Przestrzeham przed zakupme... Mieszkanka Jak długo sprzedawaliście swoje mieszkania? (1) Jak wyżej. Chciałabym wiedzieć liczba pokoi, metraż, lokalizacja i jak długo... MARTA siedlce kolo lido (2) co buduje Wroński kolo Lido a gimnazjum nr 2 na siedlcach jola zaniepokojona (1) Ja kupiłam mieszkanie na Kazimierskiej uważam że żadnych terminów nie... Zaniepokojona KAMIENICA HIERONIMA MAT BUD RUMIA (5) Witam!:) Co sądzicie o inwestycji Kamienica Hieronima w Rumi? Dalka JWK doswiadczony investor Alfa centrum (?) + mieszkanie na Morenie (3) Witam znalazlam fajnie mieszkanka na Morenie(Alfapark.pl), ktore buduje ta... Ivana Nawiaze kontakt z osobami, ktore kupily mieszkanie w Quattro Towers. (1) j.w. moze warto by sie bylo spotkac, porozmawiac o tym co mozna zmienic na... QT developer PITREX z Pruszcza (1) Proszę o opinie na temat Waszej współpracy. Ania1982 Panorama- nowa inwestycja gdansk chełm (2) Witam, co sadzicie o tej nowej inwestycji na chełmie? czy orientujecie się co... Iza kupno mieszkania z zasobów SM Za Falochronem (1) Witam, Mam "okazję" kupić małe - 35m2 - mieszkanie z zasobów SM... pawgra