Do osob,ktore kupily mieszkania na Nowym Horyzoncie (3) Czy mieliscie problem z umowa przedwczesna,czy korzystaliscie z ich doradcy... jola139 SKĄD TEN ENTUZJAZM????? (1) czytam te Wasze komentarze i się zastanawiam, czy wogóle byliście w środku,... Kaśka Witam! (3) Czy udalo sie komus zejsc z cenny wyjsciowej czy deweloper pozostaje w tej... pogorze
Kontakt (2) Bardzo proszę o kontakt mieszkańców pierwszego domku. fourplex@wp.pl Ann Targo Orłowska Bryza (10) Czy ktoś miał do czynienia z tym developerem i z tą inwestycją? czy ktoś... Aleksandra Panorama development- gd-chełm - nowa inwestycja (2) Witam, co sadzicie o tej nowej inwestycji na chełmie? czy orientujecie się co... Iza Panorama Development- prosze o opinie (1) Prosze o opinie o tym deweloperze, jestem zaintersowany kuonem mieszkania na... Wit Nowe inwestycje w Gdańsku (10) Chce kupić niedrogo mieszkanie, podobno w pierwszych etapach budowy... Art. deweloper PB Eko - proszę o opinię (1) witam, jestem zainteresowana kupnem mieszkania u tego dewelopera, czy ktoś... Natalia Eco Classic- proszę o info na temat tego dewlopera. (3) Jak w temacie- bardzo tanie mieszkania jak na Orłowo. Zastanawiające???? wik Central Park, czy Wzgórze Magellana? (2) Jak w tytule wyżej:)Mieszkania o podobnym standardzie, metrażu, itp. Wybrać... maleństwo8 Columbus-Gdynia Witomino (3) Czy ktos moze kupil mieszkanie w Columbusie dewelopera BMC ? Badz tez ma... zainteresowana BMC developer (2) Czy ktos ma jakies wiadomosci na temat tego dewelopera? Kazda informacja na... oczekujaca Osiedle Młody Las-Rokitnica-prosze o opinie (2) Prosze o opinie mieszkańców osiedla Młody Las w Rokitnicy. - jak się... jk Marbud (1) Uwaga na firmę Marbud z Gdańska,oszuści są nie wypłacalni,zatrudniają... madzialenka2999 Osiedle na przeciw Armii krajowej-ponownie ruszyła budowa -proszę o pomoc (5) Witam czy ktoś z Was oriętuje się jaki deweloper buduje osiedle nie opodal... kola drzwi zewnetrzne (2) Mam pytanie,czy ktokolwiek wymienia drzwi wejsciwe na inny model? Bo z tego... Arek co z tym lotniskiem? (4) Od wielu lat związany jestem z lotniskiem. Mieszkam w blokowisku na Dąbka... wojtas koszmar (5) Brak profesjonalizmu!!!Aż strach pomyśleć o tych ludziech co polecieli na... nieznajomy40 Deweloper ABC (1) Czy znaś ktoś dewelopera ABC z Kościerzyny? Buduje mieszkania na Jasieniu,... ada