Porażka w Dzien Św. Patryka (1) Nie było Guinessa! W Irish Pubie w ten właśnie dzień. Nie było również... Ania Sylwestrowy melanż (1) Było zaje, atmosfera, klimat, obsługa - śpiewające barmanki :) Kupa fajnych... M To miejsce spada na psy................................................................... (1) Od kilku lat jestem stała klientka tego miejsca. Do Irisha przychodzę w... Ilona
To chyba koniec Irish Pubu (1) Chciałbym zaznaczyć ,ze do tego pubu ze znajomymi przychodzimy od kliku... Adam ania - opinia (1) Lokal jest ok, jedyne co mi nie pasuje to DJ, który coraz gorzej gra.... ania Nigdy więcej! (1) Panowie ochroniarze psują całą atmosferę tego miejsca. Są opryskliwi i... zazenowana Marta - opinia (2) Kiedyś super miejsce, niestety po ostatnich kilku wizytach zmieniam zdanie na... Marta Na piwo jak najbardziej, ale ... (1) Mam sentyment do tego miejsca. ALE po ostatnim Sylwestrze 2014/15 jestem... Gość organizowanie imprez (1) Lokal do organizowania imprez okolicznosciowych pierwsza klasa! organizowałam... magda TAKIEGO PUBU SZUKAŁAM !!! (1) Jak dla mnie to pierwszorzędny pub i na prawdę jestem pozytywnie zaskoczona... GOLDi SOBOTA (1) Byłam ze znajomymi w sobotę na imprezce muzyka super jedno co mnie wkurzało... Mała super zabawa,super klimat,takie rzeczy tylko w irish pub!!!!! (1) Wszystko wokół się zmienia irish pub również się zmienił.Od nie dawna nowy... Pablo to jest to........ (1) sobota w irish jak zawsze udana:):):) jak się bawie to tylko tu-100%... artur Sylwester ;) (1) Bardzo fajne miejsce, duzo ludzi a to oznaka dobrej imprezy, ;) Ceny... Gosia Adam - opinia (1) W tym pubie pozanłem swoją żonę Monikę 7 lat temu. Mamy dwoje dzieci :-).... Adam Brakuje takich miejsc w Gdańsku ! (1) Teraz w Andrzejki mija rok odkąd pierwszy raz pojawiłam się w Irish Pub. I... fanka super zabawa w sobotni wieczor (1) bawilem sie w sobote z towarzystwem... mega dj muzyka lata 80-90 nogi do dzis... filip Stały bywalec - opinia (3) Bywam w irish pubie bardzo często i uważam, że Panie które wystawiły swoje... Stały bywalec SuperFacet (1) Bawiłam się Pubie w ostatnią sobotę. Muszę przyznać, że coraz mniej takich... Paulix sobota byla super (1) jak zawsze stary dobry irish w sobote bawilem sie z moja ekipa bylo jak... artur