Chętnie porozmawiam z kierownikiem... (3) Byłam stałą klientką irish pubu, przychodziłam tam co tydzień ze znajomymi i... była stała klientka Pan ochroniarz - przegięcie (2) nie polecam!!!! ze względu na hamskiego ochroniarza (delikatnie mówiąc) który... była klientka Świetne i klimatyczne miejsce (1) Bywam w Irishu nieomal co weekend. Miejsce naprawdę fajne, bardzo przyjemny... Irishowiec
Bardzo miło:) (1) Jestem klientką lokalu od lat. Do Irisha chodzę średnio dwa razy w miesiącu.... Aleksandra Super impreza (1) A ja byłam ostatnio ze znajomymi i bawiłam się przednio :) Obsługa wesoła... imprezowiczka super miejsce ,,, (1) polecam goraco irish pub kulturka pelna super klimacik zmiany... xxx ja - opinia (1) z*******A Muzyka, świetna obsługa, fajny klimat. Serdecznie polecam jeśli... ja Fajne miejsce (1) Byłam z ludźmi z pracy, bardzo fajnie się bawiłam. Muza różna, stare i nowe... rork1 Super (1) Jestem ze znajomymi co sobote jest super obsługa z*******a . A szef super facet Edzia Sympatyczne miejsce (1) Fajny klimat, ciekawe miejsce, odwiedzam je w miarę często wraz ze znajomymi,... Klara XXX - opinia (1) Świetne miejsce! Bardzo przytulne i w swoim klimacie. Obsługa zawsze... XXX Madzia - opinia (1) Wspaniała atmosfera, pyszne, świetnie wyglądające i w dodatku nie drogie... Madzia zaje fajnie (1) Super bar, muzyka jak wszędzie, plus palarnia, wc czyste. Polecam bo fajnie... junior Bardzo miłe miejsce. (1) W Irishu bawię się co jakiś czas, obsługa w lokalu jest bardzo miła. Panie za... Radek Bardzo fajne i stylowe miejsce :) (1) Witam. Ostatni Weekend bawiłam ze znajomymi w Irish Pubie i musze przyznać,... Katarzyna Lipa (2) Jakiś gość pisał o spalonym żarciu. ZGADZAM się !! Moi wszyscy znajomi... jola Fajna impreza (1) To była moja pierwsza wizyta w irishu, z pewnością jednak nie ostatnia. Na... marcela Pozytywna (1) Obsługa bez zastrzeżeń, ładny i przytulny wystrój, niewygórowane ceny oraz... Beata Gdyby nie obsługa, a konkretniej... (1) Pan-W-Przyciasnej-Koszulce o zbyt dużym współczynniku masy wodnej, byłyby to... Marek pozytywnie (1) jestem stałym bywalcem, lubię tam wracać, zawsze miła obsługa, dobra muzyka,... Maja