ciekawe miejsce (1) Lokalizacja pubu ciekawa - XV wieczne piwnice pod ratuszem. Ładnie dobrany do... Wujek W Super (1) super pubik. Drinki w niskiej cenie bardzo dobre. Mila obsluga. Gdybym byl... tatus SOBOTNIA IMPREZA (1) Sobotnia impreza w Irish mega udana. Serdecznie polecam wszystkim chcącym... Michał
Sylwester 2010/2011 (1) Przyznam szczerze, że nie rozumiem poprzednika. Wraz z przyjaciólmi bawilam... Agnieszka NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE (1) Sylwester wypadł beznadziejnie :( :( Zacznę od tego, że na zaproszeniach było... barnaba SUPER IMPREZA (1) SOBOTA W IRISH TO STRZAŁ 100% POLECAM GORĄCO I POZDRAWIAM OBSŁUGE:):):) ARTUR REWELACJA...FAJNY BARMAN (1) TO MOJA KOLEJNA BARDZO UDNA IMPREZA NA KORZENNEJ W IRISH PUBIE GDZIE SIE... kamila Zmiany, zmiany, zmiany (1) Witam, Jako wieloletni klient PUBU: Plusy: 1. Wystrój a raczej jego brak... bywalec POLECAM IRISH (1) SOBOTNIA IMPREZKA W IRISH :) :) :) SUPER SIE WYBAWILAM!!!FAJNE TOWARZYSTWO... KAMILA superrr (1) ostatnia imprezka rewelacja!!!!!!! pozdrawiam i polecam ten super lokal :) kinia STARY KLIJENT IRISHA... (1) SZOK...KIEDYS BYLEM STALYM KLIJENTEM PABU...OD 2 LAT PRACUJE I MIESZKAM W... ARTUR zmiana na lepsze (1) Witam, Tak się składa, że w Irishu nie było mnie bez mała ponad rok i muszę... konar Nusia - opinia (1) nie będę się rozpisywać :) zawsze to, co nowe jest niepewne. moim zdaniem... Nusia bardzo fajny lokal (1) Ja często tam chodzę i wydaje mi się, że jest to jeden z fajnieszych klubów... Ania bardzo myląca nazwa i wystrój (3) dlaczego szatnia jest obowiązkowa i płatna? może dlatego, że większość osób... kati ... (1) czego spodziewa sie człowiek wchodzący do "Irish Pub" ? ano - muzyczki w... emka Kadarka - opinia (1) obsługa od biedy ujdzie, ceny troszkę mogły by być niższe ale to apel do... Kadarka Z DALA OD TEGO PUB-u (1) Odwiedziłem w dniu dzisiejszym ten pub. Niestety jestem niemiło zaskoczony.... slk ...obsługa (1) Byliśmy tam większą grupą (15 osób). Zamawialiśmy sporo różnych alkoholi.... Były klient obsługa (1) Co do obsługi z baru nie mamy z qmplami żadnych zastrzeżeń. Natomiast łatwo... Śtudenci/ trójmiasto