Re: Jaki macie peirscionek, z czym i z czego??
Kiedyś kilka lat temu był tu już wątek o pierścionkach i pamiętam,że dużo dziewczyn się bardzo chwaliło, jakie cuda mają, a wręcz gdzieś wyczytałam,że pierścionek zaręczynowy jest miarą miłości, chyba w jakiejś ślubnej gazecie i tam były przedziały cenowe w zależnosci od uczucia, żałuję,że nie mogę podać źródła;).
Oczywiście według tego to mój mnie nie kocha, bo dostałam złoty pierścionek z taką fajną piramidką z cyrkonii;) Ale...zabrał mnie na zaręczyny do Egiptu. To były walentynki i moje urodziny.Wtedy dostałam pierścionek, który szczerze mówiąc nie wiem ile jest wart cenowo, pewnie nie dużo. Ja jednak jestem do niego bardzo przywiązana, bo był ofiarowany z serca. Rok później kupił mi pierścionek z szafirem i diamencikami ale ja go prawie w ogóle nie noszę. Jest piękny ale dla mnie i tak najpiękniejszy, bo ma symboliczne znaczenie jest ten delikatny pierścionek, który mam na palcu już 4 lata i nigdy nie ściągam i nie zamienię na inny.
Wiem,że moja siostra ma pierścionek za 3000, no i niech sobie ma, jakoś jej nie zazdroszczę z tego powodu
0
0