Jaki macie peirscionek, z czym i z czego??

Czesc dziewczyny, chcialam sie zorientowac co powinnam a co nie powinnam przyjac od mojego chlopaka, wiem ze planuje oswiadczyny, ale wiem tez ze nie chce zgodzic sie na jkis pierscionek za 300 zlotych.Czy np wiecie za ile macie swoj pierscinek mniej wiecej???
P.S. Powalajaca cena - jeden z pierscionkow Cartiera z bialego zlota z brylantami kosztuje 32 000 euro!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jaki macie peirscionek, z czym i z czego??

chodzi mi raczej o te kobiety które przyjmują tylko pierscionki za ponad 10tys, a tanszych nie, rozumiesz? szanuje te które przyjmą kazdy, bo liczy sie uczucie a nie kasa.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:) niby czego miałabym Ci zazdrościć i Twoim materialistycznym kolezankom, skoro wszystko mam hehehe nie rozsmieszaj mnie, idz sie lepiej pochwal komus pierscionkiem hahhahahahahahahaha

Jezeli juz tu ktos jest snobem, to chyba raczej nasi faceci- tak sie składa,ze sama sobie tego nie kupiłam:)

Zazdrosnica!

snobki

Dzieki panama. Dokladnie tez mi o to chodzilo.
Ja sie do konca nie zgadzam z autorka watku, ze jak sie oswiadczy pierscionkiem za 50 tys zl to tak latwo nie zerwie o tym podobne bzdury...
Nie wiem jak Wy ale ja nigdy nie bylam szczesliwsza w moim zyciu i chce sie swoim szczesciem chwalic. Uwielbiam jak ludzie mowia mi komplementy na temat mojego pierscionka. Jest NAJpiekniejscy na swiecie! Bo moj. Bo on NIEGO! Bo jest dla mnie symbolem ze spedzimy razem reszte zycia...

MOJE DROGIE- ta dyskusja moze się ciagnąc latami-wiecie dlaczego? Bo nie ma równych szans- gdyby wszystkie miały z diamentami albo cyrkoniami to byłby swiety spokoj a tak...wiadomo jak jest. Mnie akurat piescionek Ostoli nie razi, bo z Jej opisu wygląda na to,ze mam podobny,ale kogoś kto ma skromnijszy moze sie poczuc urazony, rzuca sie zaraz i od nowa wszystko sie rozpoczyna.
Prawda jest taka,ze wszystkie nasze pierscionki sa najpiekniejsze , bo nasze:) I kasa ma tu niewiele do rzeczy, ale...przestancie pisac te bzdury o kapslach z tymbarka- na pewno az takie małowymgajace nie jestescie. Kupiłybyscie swojemu facetowi zegarek z kiosku za 3 zeta?? Troche rownowagi w tej wspaniołymyślnosci

Kaja, cale szczescie moj E nie musial brac kredytow i mam duzo szczescia ze go na niego bylo stac.
I nie uprawiam autoreklamy. Jestem na maxa zakochana, szczesliwa laska i mam najpiekniejszy pierscionek (dla mnie) na swiecie. Co w tym zlego?

Jasne ze to symbol i nawet jakby sie oswiadczyl pierscionkiem z gumy do zucia tez bym powiedziala TAK

i znowu chory klimat sie robi...;/ kazdy facet swojej kobiecie daje to na co jego stać.jednego stać na niewiadomo jakie wielkości brylantu,diamentu a jednego na coś mniej kosztownego. to nie jest najwazniejsze bo zapozyczyć się, a nie daj boże wziąść kredyt na pierscionek to też nie problem.co wg mnie jest chore. jeśli kogoś stać to fajnie nikt nikomu niczego nie zabroni:)ale nie ma też co dyskutowac,że ja mam taki a ty masz taki...ważne że jest.

ja mam kolezanke, ktora dostala pierscionek zareczynowy za kupe kasy... i co? nie podobaljej sie, bo za duzy... to jej narzeczony pojechali kupil mniejszy,a co za tym idzie-tanszy.... tak wiec odwrotna sytuacjado tych tu opisanych =)

taaaaa zawiść ...... autoreklama imponująca tez ......... i w Polsce brak ucywilizowanych zasad no to już mega dobre ........ i wszyscy w Irlandii i UK kupują pierdzionki za 2 pensje ....

a jakby Twojego narzeczonego nie stać było na kupno takiego pierścionka i kupiłby Ci taki za 200 zł to co bys go przyjęła bo za tani ? to jest tylko symbol ! liczy sie sam gest a nie wartość ! gdyby mojego męża nie stać było na kupno pierścionka z brylantem i kupiłby taki zwykły to co bym za niego wyszla ?

To ja po prostu odpowiem na post zamiast wdawac sie w zawistne dyskusje...
Ja mam platynowy z 1.5 karatowym brylantem i 2 brylantowymi "bagietkami" po bokach. Jest to najpiekniejszy pierscionek jaki kiedykowiek widzialam. Moj E sam go sobie wymyslil i kazal zrobic na zamowienie... Ja mieszkam w Irlandii i tu sa podobne zwyczaje jak w UK. I niekt sie nie zastanawia czy to materialistyczne podejscie czy nie. Po prostu ma byc brylant i ma byc za conajmniej 2 pensje. W Polsce po prostu brak ucywilizowanych zasad w tym temacie stad pewnie taka zawisc lasek ktore dostaly tanie piersionki...

ja Tobie Ostola braw nie będę bić a tym bardziej materialistkom !

To ja po prostu odpowiem na post zamiast wdawac sie w zawistne dyskusje...
Ja mam platynowy z 1.5 karatowym brylantem i 2 brylantowymi "bagietkami" po bokach. Jest to najpiekniejszy pierscionek jaki kiedykowiek widzialam. Moj E sam go sobie wymyslil i kazal zrobic na zamowienie... Ja mieszkam w Irlandii i tu sa podobne zwyczaje jak w UK. I niekt sie nie zastanawia czy to materialistyczne podejscie czy nie. Po prostu ma byc brylant i ma byc za conajmniej 2 pensje. W Polsce po prostu brak ucywilizowanych zasad w tym temacie stad pewnie taka zawisc lasek ktore dostaly tanie piersionki...

Walerka, tez lubie prostokatne....

gdybym dostała taki pierścionek z odpustu albo inny z kapsla to bym i tak była najszczęśliwsza na świecie bo to od niego a mierzenie faceta wartością pierdzionka to glupota nad głupotą ! no cóż niektóre babki to niestety tylko materialistki przykre bardzo ale cóż !

hehehe no właśnie...a widzisz oni się tak starają a niektóre jeszcze potrafia takie coś powiedzieć... szok nad szokiem:)

Brawo, Kasieńka! ;-)

cholera, dobrze,ze nie jestem facetem, bo gdybym miała usłyszeć podczas zaręczyn od swojej przyszłej ,żony,ze za taki marny pierścionek się nie sprzeda to chyba rzuciłabym się z mostu na obwodnicy:)

hehe no humor swoją drogą :)ale oprucz tego żal i współczuje jakie ludzie mają w życiu problemy...

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...