Re: Jakie kosmetyki do pielegnacji noworodka?
Sylwia - ja też się zraziłam do Babydream przez chusteczki ;) jak był kod na rossnecie do kartonu chusteczek - ściągnęłam go, kupiłam chusteczki (chyba 2 czy 3 kartony) i większość rozdałam ;) my mamy w autach jako awaryjne :]
nie podoba mi się zapach, są suche :P nieeee :]
ale teraz Młodemu coś się skóra wysuszyła - postanowiłam zmienić serię (od urodzenia używamy Nivea, najpierw białe dla noworodka, później tylko niebieskie), kupiłam 3 kosmetyki Babydream i póki co walczę z własną niechęcią do zapachu ;P
myjemy i smarujemy Młodego od kilku dni i nic Mu się nie dzieje :]
za to do buzi kupiłam olej kokosowy :) i się w nim zakochałam :) Gabryś od 2 lat miał na policzkach jakieś dziwne krostki(blade) - już po 3 smarowaniach olejem krostki się zmniejszyły(prawie zniknęły) :) buźka jest fajnie nawilżona, a Gabryś pachnie jak kokosek :)))))
jak poczytałam o właściwościach tego oleju - to wiedziałam, że muszę go kupić :] gdybym wcześniej o nim wiedziała - to bym używała go do smarowania Młodego po kąpieli(od urodzenia)
zastanawiam się jeszcze nad zakupem olejku ze słodkich migdałów :P ktoś ma jakieś doświadczenia?
0
0