JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Pan Darek- najlepszy instruktor (1) Do Pana Darka na jazdy trafiłam z polecenia koleżanki. Niestety nie... Lila Pan Darek- najlepszy instruktor (1) Do Pana Darka na jazdy trafiłam z polecenia koleżanki. Niestety nie... Lila Polecam Pana Darka (1) Po pierwsze polecam samą szkołę Jankar wszystko załatwią za państwa oraz miła... Bartosz.B
dziekuje p. marcinie (1) dziekuje panu marcinowi za profesjonalizm, cierpliwosc, wyrozumiałosc. jesli... aurelia Darek Najlepszy instruktor na całym pomorzu !!!! (1) Z całego serca dziękuję Darkowi, cudowny instruktor z cierpliwością i... Monika Szkoła na 6-tkę! polecam!!! (1) Z decyzją o podjęciu nauki jazdy zwlekałam naprawdę długo. Wydawało mi się,... Agnieszka Uleńska Z czystym sumieniem polecam (1) Dzięki panu Darkowi zyskałam niezależność, przygotował mnie świetnie nie... Karolina K. MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ !! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy JANKAR , profesjonalne podejście do kursanta.... Kamila Najlepszy wybór w Trójmieście! (1) Polecam:) Pełen profesjonalizm, zdany egzamin gwarantowany:) Paulina Kohnke Polecam serdecznie! (1) W Jankarze robiłem 2 kategorie:A1,B do oby dwóch byłem bardzo dobrze... Bartek Polecam. (1) Jak w nagłówku szczerze i mocno polecam ośrodek szkolenia kierowców JANKAR.... Maja Prawo Jazdy (1) Polecam serdecznie, pan Darek najlepszy instruktor Mateusz Rewelacja (1) Super szkółka, wysoki poziom nauczania Magdalena 100% profesjonalizmu!!! (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Jankar! Szef - p. Karol, dba o profesjonalizm... AleksandraGdynia Najlepsza szkoła jazdy!!! (1) Super atmosfera i profesjonalne podejście!! Bardzo mili instruktorzy, a... Magdalena Najlepsza szkoła, wyjądkowi instruktorzy!! (1) Jankar to szkoła w pełni profesjonalna, świetne podejście do kursanta, a p.... Natalia Polecam! (1) Najlepsza szkolka! Najlepsi instruktorzy. Osobiscie polecam Pana Darka ma... Aleksandra Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców! (1) Z całego serca polecam JANKARa, a w szczególności Pana Henryka. Nie znam... Weronika POLECAM! (1) Bardzo polecam OSK Jankar! Dzięki Panu Karolowi nauczyłem się jeździć na... Patryk Mislisz Najlepsza szkoła w trójmieście! (1) O szkole jankar, dowiedziałam się z polecenia i postanowiłam spróbować tam... Agata