JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Polecam! (1) Zdecydowanie szkoła godna polecenia ! W szczególności Pan Darek, który jest... Agnieszka Świetna szkoła! (1) Z czystym sumieniem polecam! Diana NAPRAWDĘ SUPER SZKOŁKA (1) Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że szkolenie i ogólna ocena wynosi max.... Dominik
POLECAM! (1) Polecam tę szkołę! Wszystkie etapy zapisów, kursu oraz formalności związane z... Delfina Jedyna i niepowtarzalna szkoła (1) Polecam z całego serca. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem :) jeśli ktoś... Dorota Olszak ocena prawo jazdy (1) chcialabym podziękowac Panu Heniowi za dodatkowe jazdy które pomogły mi w... weronika Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców (1) Dziś zdałam egzamin praktyczny za drugim razem ;-) wszystko to zasługa... Dominika Sypiańska Polecam! (1) Trafiłam z polecenia i powiem krótko wszystko pierwsza klasa i nic tylko... Katarzyna Serdecznie polecam najlepsza szkoła jazdy!!! (1) Serdecznie polecam szkole jazdy JANKAR Reda. W szczególności instruktora P.... Mateusz Serdecznie polecam szkołę Jankar! (1) Jankar to rewelacyjna szkoła. Od samego początku spotykamy się z bardzo... Anna Janca Pan Henryk jest najlepszy :) (1) Dzięki Panu Henrykowi zdałam prawo jazdy. Instruktor jest fantastyczny,... Monika Pan Henryk jest cudotwórcą! (1) Jankar to doskonała szkoła nauki jazdy i można ją polecić każdemu z ręką na... Dorota D. Super przygoda z prawem jazdy :) (1) Dzięki świetnemu Panu Darkowi zdałem prawko za 1 razem, dziękuję również Panu... Kacper Gorąco polecam! (1) Naprawdę świetna szkoła dbająca o swoją opinię i kursantów. Instruktorzy... Jan Najlepsza szkoła jazdy!!! (1) Serdecznie polecamy Szkołę Jazdy Jankar, wybrałyśmy tą szkołę z polecenia i... Magda i Sandra Grabowskie Dzięki nim w końcu zdałam! (1) Bardzo polecam Pana Darka Leszczyńskiego, cudownego i doświadczonego... Maria Wyjątkowy kurs ! (1) Kierując się opinią znajomych postanowiłam spróbować w tej a nie innej szkole... Emilia Szulik Magiczny Pan Henryk (1) Dziękuję, dziękuję z całego serca. Byłam w grupie dla których zdanie egzaminu... Asia Podziękowania dla Pana Henryka S. (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Henrykowi za indywidualne podejście,... Danuta Bardzo gorąco polecam! (1) Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem! Jak najbardziej polecam... Krzysztof Haase