Rozalia - ocena (1) Dodaję do oceny wszystkie gwiazki Rozalia Róża - ocena (1) Karolino ! Jesteś Mistrzynią swojego życia - ćwiczenia inspirujące,... Róża Maria - ocena (1) Joga z Karoliną Krawczyk jest dla mnie prawdziwą przyjemnością. Na jej... Maria
Paula Stencel - ocena (1) Uwielbiam zajęcia Jogi z Karoliną. Po każdych zajęciach czuję się się... Paula Stencel Kasia - ocena (1) Niepowtarzalna atmosfera, nowy wymiar jogi, instruktorka z profesjonalnym... Kasia Ewelina - ocena (1) Cudowne indywidualne podejscie i profesjonalne prowadzenie!! polecam Ewelina Agnieszka - ocena (1) Pani Karolina to cudowna, empatyczna osoba, potrafi zainteresować dzieci... Agnieszka Patrycja - ocena (1) Super zajęcia ze wspaniała nauczycielka !! Iwona, dziękuję !! Patrycja Anna - ocena (1) Od ok. dwóch lat uczestniczę w zajęciach 'zdrowy kręgosłup' i 'joga dla... Anna Małgorzata - ocena (1) Zajęcia prowadzone w fantastycznie i bezpiecznej atmosferze. Podczas zajęć z... Małgorzata Adrianna - ocena (1) Polecam wszystkim usługi Sylwii. Pełen profesjonalizm! Adrianna Paulina - ocena (1) Wspaniałe podejście do człowieka, cudowna atmosfera podczas zajęć i praktyka,... Paulina Sakuś - ocena (1) Super atmosfera, nowoczesna sala i najlepsi instruktorzy! Sakuś Asana - ocena (1) Bardzo przyjemna atmosfera i dużą wiedza na temat ciała nauczycielki Asana Agnieszka - ocena (1) Zajęcia prowadzone są bardzo profesjonalnie. Agnieszka Magda B - ocena (1) Profesjonalne zajęcia prowadzone z uśmiechem! Magda B Joanna - ocena (1) Najlepszym komentarzem tego miejsca jest odczucie z mojego ciała,ktore... Joanna Ania i Marysia - ocena (1) Uwielbiamy z córką zajęcia u Iwony. Jogi dopiero uczymy się- mam pełne... Ania i Marysia Tama - ocena (1) Moje ciało i umysł uwielbiają te zajęcia - dziękuję! Tama Agnieszka - ocena (2) Niestety ale zajęcia jogi są prowadzone przez bardzo nieprofesjonalną osobę... Agnieszka