Dagmara - ocena (1) Zajęcia aerial jogi to fantastyczne doświadczenie! Panuje super atmosfera,... Dagmara Karolina - ocena (1) Świetna atmosfera, pełen relaks i niesamowita satysfakcja z progresu jaki... Karolina Ja - ocena (1) Część prowadzących oceniłabym na 6+, lecz innych na 2. Ruletka na kogo się... Ja
Maria - ocena (1) Miejsce z duszą, kameralne, pięknie urządzone, przyjmujące i sprzyjające... Maria Paweł Strychalski - ocena (1) Pełen profesjonalizm, atmosfera pełna relaksu, która pozwala na głęboki... Paweł Strychalski Karo - ocena (1) Takiego miejsca brakowało w Gdyni. Cudowna przestrzeń, ciepłe miejsce w... Karo Mateusz - ocena (1) Pani Sara ma bardzo duże kompetencje i zdecydowanie potrafi pomóc. Umówiłem... Mateusz Kasia - ocena (1) Byłam, polecam. Jak nie lubię zajęć grupowych, to tutaj w małym gronie czułam... Kasia Emilia - ocena (1) Super studio i właścicielka. Prawdziwa joga, można się spocić, ale też chodzę... Emilia J. - ocena (2) Dobre miejsce, z moreny blisko J. Justyna - ocena (2) W tym miejscu można się naprawdę cieszyć jogą a jednocześnie rozwijać. Widać... Justyna Joasia - ocena (2) Super kursy dla początkujących! Joasia Jola - ocena (1) Świetnie prowadzi zajęcia dla seniorów. Zawsze urozmaicone i dostosowane do... Jola Eysmont Malgorzata - ocena (1) Przesympatyczna , profesjonalna instruktorka. Stan zdrowia fizycznego coraz... Eysmont Malgorzata Marta - ocena (1) Polecam ! Z ogromną ochotą chodzę na zajęcia do Karoliny. Mój kręgosłup,... Marta Renata - ocena (1) Super zajęcia z jogi. Karolinka jest bezkonkurencyjna. Cały tydzień czekam,... Renata Kk - ocena (1) Super prowadzone zajęcia jogi. Polecam! Kk Marta - ocena (1) Karolina wzmacnia ciało i ładuje akumulatory witalne. Super osoba i świetny... Marta Lena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z ćwiczeń jogi prowadzonych przez Karolinę. Zajęcia... Lena Bożenna - ocena (1) Wspaniałe zajęcia z Karoliną, dzięki której nie mogę doczekać się kolejnych.... Bożenna