Renia - ocena (1) Karolinka, wielkie dzięki za jogę. Caly tydzień czekam na twoje zajęcia, żeby... Renia Daria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Aerial joga w hamakach pod nadzorem Karoliny... Daria Irena - ocena (1) Karolina prowadząca jogę super.Miła i pełna ciepła osoba.Chodzę na zajęcia... Irena
Ela - ocena (1) Super zajęcia i atmosfera na zajęciach Ela Paula - ocena (1) Zajęcia jogi u Karoliny w Arte Carpediem to czysta magia! Karolina tworzy... Paula Krystyna - ocena (1) Zapisałam swoje wnuczki na jogę.Sama już ćwiczę trzeci rok.Dziewczynki są... Krystyna KinMar - ocena (1) Wspaniałe miejsce, przyjazna atmosfera Coś dla ciała i ducha. Polecam KinMar Kinga - ocena (1) Polecam serdecznie. Myślałam ze skończy się na jednorazowym wyjściu a córka... Kinga Oleksandr - ocena (1) Bardzo fajna zabawa. Córka jest szczęśliwa Oleksandr Mila - ocena (1) Zajęcia aerial jogi bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły! Dzięki hamakowi mogę... Mila Aga - ocena (1) P. Karolina świetnie prowadzi zajęcia, joga z nią to czysta przyjemność.... Aga M - ocena (1) Dziękuję za jakość i za wartość prowadzonych zajęć. Stworzenie tak... M Krzysztof - ocena (1) W praktyce jogi mam ponad 30 letnie doświadczenie i z pełnym przekonaniem... Krzysztof aga - ocena (1) świetne kameralne miejsca, czysto, przytulnie. Chodzę na jogę w hamakach i... aga Magda - ocena (1) Najlepsza fizjoterapeutka, jaką spotkałam na swojej drodze (a było ich... Magda Maciej - ocena (1) Chodzę na zajęcia do Body and Mind od 2 lat ( pilates, joga klasyczna).... Maciej Natalia - ocena (1) Wyjazd jogowy był cudownym doświadczeniem atmosfera pełna spokoju i dobrej... Natalia Agata N. - ocena (1) Wspaniała atmosfera również na zajęciach online. Czułam się prawie jakbym... Agata N. Monika - ocena (1) arolina jest duszą, której w pełni można zaufać. Posiada dużo umiejętności... Monika Maria - ocena (1) Fantastyczne zajęcia w przyjemnej atmosferze i kameralnej grupie. Polecam! Maria