Paulina - ocena (1) Wspaniałe podejście do człowieka, cudowna atmosfera podczas zajęć i praktyka,... Paulina Sakuś - ocena (1) Super atmosfera, nowoczesna sala i najlepsi instruktorzy! Sakuś Asana - ocena (1) Bardzo przyjemna atmosfera i dużą wiedza na temat ciała nauczycielki Asana
Agnieszka - ocena (1) Zajęcia prowadzone są bardzo profesjonalnie. Agnieszka Magda B - ocena (1) Profesjonalne zajęcia prowadzone z uśmiechem! Magda B Joanna - ocena (1) Najlepszym komentarzem tego miejsca jest odczucie z mojego ciała,ktore... Joanna Ania i Marysia - ocena (1) Uwielbiamy z córką zajęcia u Iwony. Jogi dopiero uczymy się- mam pełne... Ania i Marysia Tama - ocena (1) Moje ciało i umysł uwielbiają te zajęcia - dziękuję! Tama Agnieszka - ocena (2) Niestety ale zajęcia jogi są prowadzone przez bardzo nieprofesjonalną osobę... Agnieszka Agata - ocena (1) Iwona to bardzo dobry nauczyciel jogi. Zajęcia prowadzone są rzetelnie,... Agata Karina - ocena (1) Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, z zaangażowaniem i pasją. Cudowna... Karina Ania D - ocena (1) Najlepsza joga w Gdańsku. Ania D Agnieszka - ocena (1) Bardzo fajne studio jogi z różnymi zajęciami do wyboru. Nauczyciele to... Agnieszka Kasia - opinia (1) Jeśli chcesz zajrzeć wgłąb siebie, poczuć bliskość ze sobą to polecam kurs... Kasia Kasia - opinia (1) Jeśli chcesz zajrzeć wgłąb siebie, poczuć bliskość ze sobą to polecam kurs... Kasia Magda - opinia (1) Uwielbiam zajęcia z Iwonką :) polecam z całego serca Magda Izabela&Paulina - opinia (1) Gorąco polecam korepetycje z matematyki u Pani Karoliny - egzamin 8 klasisty... Izabela&Paulina Ania & Agata - opinia (1) Polecam zajęcia z matematyki na poziomie liceum. Z Panią Karoliną matematyka... Ania & Agata Karolina mama Mani i Ignacego - opinia (1) Karolina Krawczyk jest niesamowitym pedagogiem - profesjonalna, ciepła,... Karolina mama Mani i Ignacego Kasia - opinia (1) Szczerze polecam zajęcia u Pani Karoliny. Córka korzysta z korepetycji z... Kasia