Kasia - opinia (1) Od niedawna uczęszczam na zajęcia z Dianą.Jestem zachwycona zajęciami i... Kasia Robert - opinia (2) Polecam bardzo dobre zajęcia. Pani prowadząca miłą i rzetelna widać że zna... Robert Magdalena - opinia (2) Praktykuję jogę u Sylwią od dwóch lat, a jogę z rolowaniem od pół roku.... Magdalena
Justyna - opinia (2) Chodzę do Sylwii na zajęcia od wielu lat. I dzięki niej polubiłam jogę :)... Justyna Jagoda - opinia (1) Polecam, cudowne miejsce :) godne polecenia. Jagoda Ewa - opinia (1) Bardzo dobre wrażenie. Jestem zadowolona z oferowanych możliwości Ewa I. - opinia (1) Od lat uczestniczę w zajęciach tego klubu. Iwona jest fantastyczną nauczycielką. I. Ala - opinia (1) Wspaniałe zajęcia, zupełnie inne doświadczenie jogi niż w innych miejscach.... Ala Dorota - opinia (1) chodzę do Kasi na zajęcia już od roku i nie zamierzam przestać! jest pełną... Dorota Tekla - opinia (1) Bardzo dobra joga i ciekawa przestrzeń. Tekla Olga - opinia (1) Cudowne miejsce cudowni ludzie. Czuć dobrą energię. Każdy znajdzie tu coś dla... Olga Karolina - opinia (1) Nie polecam. Niemiło. Byłam 2 razy i więcej nie pójdę. Po pierwszym razie... Karolina A.S. - opinia (1) Beata to profesjonalistka w swoim fachu. Bardzo polecam. A.S. Agata - opinia (1) Bardzo przyjemne, kameralne miejsce. Instruktorka ma oko na ćwiczących,... Agata Magda - opinia (1) Bardzo polecam studio Aeroport. Zajęcia prowadzi pełna pasji i zaangażowania... Magda Joanna - opinia (2) 15 lat jogi u różnych nauczycieli w tym rehabilitantów nie dało takich... Joanna M. - opinia (1) Pani Iwona jest fantastyczną nauczycielką. Zajęcia prowadzi w sposób rzeczowy... M. Stretching (1) Hej, czy stretching lepiej praktykować w domu czy na dedykowanych zajęciach.... krzysiek05 Kasia - opinia (1) Polecam serdecznie Studio Dominiki, a w szczególności trening na reformerze,... Kasia MJZ - opinia (1) Fajne kameralne miejsce. Wszystko jest na swoim miejscu, łatwy dojazd... MJZ