Agata - opinia (1) Pełen profesjonalizm oraz świetna atmosfera. Zajęcia bardzo ciekawe i... Agata Gabriela Budnik - opinia (1) Zajęcia są super, chodzimy z koleżanką od ponad roku, Pani Iwonka cudowny... Gabriela Budnik Nalia - opinia (1) Uczestniczyłam w 8 tygodniowym treningu Mindfulness MBLC ️ Dziękuję... Nalia
Asia - opinia (1) Przepiękne miejsce, gdzie odbywają się warsztaty, terapie indywidualne.... Asia Asia - opinia (1) Bardzo kameralne i przyjemnie estetycznie miejsce w Gdańsku Oliwie. Dostępne... Asia wioletta - opinia (1) Studio Pilatesu polecam z całego serca. Dominika jest profesjonalistką, która... wioletta Natalia - opinia (1) Bardzo polecam przestrzeń well.me ️ Przepiękna okolica, do sali wchodzi się... Natalia Karolina - opinia (1) Iwonka to joginka z prawdziwego zdarzenia. Cudownie oplata ciało i dusze... Karolina Kasia - opinia (1) Od niedawna uczęszczam na zajęcia z Dianą.Jestem zachwycona zajęciami i... Kasia Robert - opinia (2) Polecam bardzo dobre zajęcia. Pani prowadząca miłą i rzetelna widać że zna... Robert Magdalena - opinia (2) Praktykuję jogę u Sylwią od dwóch lat, a jogę z rolowaniem od pół roku.... Magdalena Justyna - opinia (2) Chodzę do Sylwii na zajęcia od wielu lat. I dzięki niej polubiłam jogę :)... Justyna Jagoda - opinia (1) Polecam, cudowne miejsce :) godne polecenia. Jagoda Ewa - opinia (1) Bardzo dobre wrażenie. Jestem zadowolona z oferowanych możliwości Ewa I. - opinia (1) Od lat uczestniczę w zajęciach tego klubu. Iwona jest fantastyczną nauczycielką. I. Ala - opinia (1) Wspaniałe zajęcia, zupełnie inne doświadczenie jogi niż w innych miejscach.... Ala Dorota - opinia (1) chodzę do Kasi na zajęcia już od roku i nie zamierzam przestać! jest pełną... Dorota Tekla - opinia (1) Bardzo dobra joga i ciekawa przestrzeń. Tekla Olga - opinia (1) Cudowne miejsce cudowni ludzie. Czuć dobrą energię. Każdy znajdzie tu coś dla... Olga Karolina - opinia (1) Nie polecam. Niemiło. Byłam 2 razy i więcej nie pójdę. Po pierwszym razie... Karolina