Lenn - opinia (1) Jestem zachwycona. Jest mega przystępnie, każdy znajdzie coś dla siebie.... Lenn Ewa - opinia (1) Cudowne miejsce dla mnie i mojej córeczki Zosi Chodziłyśmy na zajęcia mama z... Ewa Agnieszka Badach - opinia (1) Cudownie miejsca, wspaniali ludzie i atmosfera. Profesjonalne i indywidualne... Agnieszka Badach
Ewa - opinia (1) Cudowne miejsce tworzone przez wspaniałych ludzi o wielkim sercu i... Ewa Edzia - opinia (1) Wspaniałe miejsce! :) Uwielbiam, znam od dwóch lat, doceniam aurę,... Edzia Alutka - opinia (1) Najwspanialsze miejsce na praktykę jogi, panuje kameralna atmosfera. Każdy... Alutka Tomasz - opinia (1) Do Shali uczęszczam regularnie już drugi rok. To niesamowite miejsce... Tomasz Sebix - opinia (1) Super Szkoła, zajęcia ciekawe i kameralne. Teraz korzystam też on-line.... Sebix Magda - opinia (1) wyjątkowe miejsce dla osób świadomych korzyści z pracy z ciałem, jedyne takie... Magda Daria - opinia (1) Uwielbiam to miejsce! Jest zawsze bardzo czysto, przytulnie, bardzo... Daria pp - opinia (1) Polecam bardzo. Szczególnie zajęcia z Panią Kasią. Najlepsze zajęcia jogi... pp Julia - opinia (1) Solidna dawka energii i wyjątkowa szansa na poznawanie swojego organizmu i... Julia Barbara - opinia (1) Dzisiaj skorzystałam z ćwiczeń po bardzo długiej przerwie. Zaczęłam na... Barbara Agnieszka - opinia (2) Wyjątkowe miejsce, wspaniała atmosfera, bardzo fajne zajęcia, dostosowanego... Agnieszka Koniecznie spróbuj, (1) jeśli szukasz ukojenia nerwów. A jeśli się postrasz, może się okazać, że... Wdzięczna Anka Joga (1) Do klubu i na zajęcia u Iwony uczęszczam od kilku lat. Zawsze pełen... Iza Pilates (1) Chodzę do Body&Mind na pilates. Mam porównanie z wieloma innymi klubami i... Fantastyczne miejsce (1) Zajęcia prowadzone profesjonalnie, z zaangażowaniem i w bardzo miłej... Aga Najlepsze miejsce, żeby pokonać stres. (1) Bardzo polecam zajęcia u Pani Iwony. Idealne miejsce dla osób, które szukają... PN Kasia - opinia (1) Zajęcia ciekawe, aczkolwiek daje się odczuć trochę aroganckie podejście... Kasia