Super (1) Super miejsce, bardzo miła atmosfera. Zajęcia zdrowy kręgosłup bardzo fajnie... Tomasz Serdecznie polecam (1) Polecam zajęcia z Panią Iwoną. Zawsze jest profesjonalnie przygotowana i... Marta Polecam! (1) Na jogę do Pani Iwonki chodzę już od kilku lat, zajęcia prowadzone są bardzo... Zuzia
Zajęcia dla każdego (1) Iwona, poza przyjemną atmosferą, poprzez różnorodną ofertę zapewnia ciekawe... Aneta Polecam (1) Joga tylko z Iwoną. Dla początkujących i zaawansowanych. Dla każdego . Ja Air joga w Body and Mind (1) Uczęszczam na zajęcia Air jogi w Body and Mind od 3 lat 2 razy w tygodniu.... Monika Polecam (1) Uczestniczę w zajęciach Pani Iwony od 2 lat. Moim celem było opanowanie... Piotr Domek Miłości (1) Jak sama nazwa wskazuje jest to Domek Miłości:) Niesamowite miejsce z... Monika Sołowiej Najlepszy nauczyciel w 3mieście (1) Duszą Bhakti Shala jest Paweł Kwaśniewski i jest to dusza-człowiek. Przy nim... Konsuela Gołębiewska Cudownie! (1) Ciężko znaleźć odpowiednie słowa, które mogłyby opisać piękno tego miejsca!... Angie Joga (1) Super atmosfera. Można odpocząć. Polecam !!! Wiesława W skrócie - (1) Jedno z niewielu miejsc w Trójmieście a może nawet i w Polsce, w którym można... Pit 10 w skali do 6-ciu! (1) Życzę każdemu pobyć w tym miejscu choć chwilę. Oprócz pięknego, ciepłego... Karina Iwaszko Fantastyczne miejsce (1) Bardzo mi się podobało. Wysoki poziom nauczania. Piękne miejsce pełne energii... Mariola Reitberger Najlepsze studio w trójmieście (1) Najlepsze studio jogi w trójmieście :) Kasia i Maciej to najlepsi nauczyciele... Patrycja Fajny klub z ciekawymi zajęciami (1) Przeczytałam poprzednią ocenę i.. jakże wiele się zmieniło! Począwszy od... Gosia Cudowne miejsce (1) Fantastyczne miejsce, w pięknej okolicy. Świetni instruktorzy i zróżnicowane... Kasia Najlepsze miejsce w 3mieście (1) Najbardziej profesjonalne miejsce do praktykowania jogi w ałym trójmieście,... Ewa super relaks (1) Polecam to miejsce, nieduża grupa i sympatyczna, zajęcia w centrum Gdańska,... Dorota Genialne zajęcia! (1) Diana to osoba o wielkim sercu, niezwykle ciepła i w pełni profesjonalna.... Tita