Najlepszy nauczyciel w 3mieście (1) Duszą Bhakti Shala jest Paweł Kwaśniewski i jest to dusza-człowiek. Przy nim... Konsuela Gołębiewska Cudownie! (1) Ciężko znaleźć odpowiednie słowa, które mogłyby opisać piękno tego miejsca!... Angie Joga (1) Super atmosfera. Można odpocząć. Polecam !!! Wiesława
W skrócie - (1) Jedno z niewielu miejsc w Trójmieście a może nawet i w Polsce, w którym można... Pit 10 w skali do 6-ciu! (1) Życzę każdemu pobyć w tym miejscu choć chwilę. Oprócz pięknego, ciepłego... Karina Iwaszko Fantastyczne miejsce (1) Bardzo mi się podobało. Wysoki poziom nauczania. Piękne miejsce pełne energii... Mariola Reitberger Najlepsze studio w trójmieście (1) Najlepsze studio jogi w trójmieście :) Kasia i Maciej to najlepsi nauczyciele... Patrycja Fajny klub z ciekawymi zajęciami (1) Przeczytałam poprzednią ocenę i.. jakże wiele się zmieniło! Począwszy od... Gosia Cudowne miejsce (1) Fantastyczne miejsce, w pięknej okolicy. Świetni instruktorzy i zróżnicowane... Kasia Najlepsze miejsce w 3mieście (1) Najbardziej profesjonalne miejsce do praktykowania jogi w ałym trójmieście,... Ewa super relaks (1) Polecam to miejsce, nieduża grupa i sympatyczna, zajęcia w centrum Gdańska,... Dorota Genialne zajęcia! (1) Diana to osoba o wielkim sercu, niezwykle ciepła i w pełni profesjonalna.... Tita Polecam (1) Zajęcia spełniają moje oczekiwania ,prowadzone profesjonalnie w miłej... rafal Moja ulubiona szkoła jogi! (1) Bardzo długo poszukiwałam odpowiedniej szkoły jogi (ok 5 lat) zanim trafiłam... s.chilli Joga/ MILA STUDIO (1) Osobiście jestem bardzo zadowolona z zajęć u Mili. Wspaniały klimat w którym... Marzena B Najlepsze zajęcia w trójmieście (1) Instruktorka prowadzi różne typy zajęć od różnych form pilatesu przez body... Gosia gorąco polecam (1) Pani Mila, bardzo indywidualnie podchodzi do pacjenta. Kompleksowo ocenia... Michał Pilates tylko u Mili (1) Polecam wszystkim zajecia u Mili, profesjonalne trenerskie podejscie, super... uczennica Nie polecam (1) Byłam na zajęciach raz, nie powiem pozytywnie się zaskoczyłam i treningiem i... Kasia Z A C H Ę C A M (1) Jestem zachwycony zajęciami. Kamila prowadzi zajęcia w sposób bardzo ciekawy,... Mariusz