zajęcia w szkole (1) znam prowadzącą juz kilka lat ponieważ Pani Agnieszka prowadziła zajęcia dla... bywalczyni super zajęcia (1) Byłam na zajęciach u Pani Agnieszki w środę. to były moje pierwsze zajęcia... nowincjuszka Joga w moim mieście, mojej dzielnicy (1) Od momentu jak regularnie zaczęłam uprawiać jogę nie budzę się z bólem... Ewa
CENTRUM JOGI (1) Jestem pozyywnie zaskoczona tą szkołą, bardzo fajne zajęcia dla... Początkująca Jola Joanna (1) Joga pomaga mi w odkrywaniu świadomości swojego ciała, jego ograniczeń oraz... Joanna Bernatowicz Polecam (1) Uczęszczam regularnie od ponad roku.Zajęcia dla wszystkich niezależnie od... rafał rewelacja (1) Zajęcia w tym miejscu są zawsze dobrym pomysłem, niezależnie od nastroju czy... ej marjan uzasadnienie opinii (1) Prowadzenie zajęć na najwyższym poziomie! Pewne zastrzeżenia co do warunków... Uczestniczka zajęć Joaska - opinia (1) Nic dodać, nic ująć. Jest świetnie. Profesjonalna nauczycielka w całym tego... Joaska Przyjemnie, swobodnie, przytulnie :). (1) Udało mi się skorzystać z usług Szkoły i jestem bardzo zadowolona. Można... Dominika Gorąco polecam :) (1) Na zajęcia chodzę od ponad czterech lat. Właścicielką szkoły jest Ela, która... Ewa Wspaniale! (1) Polecam wszystkim kobietkom! Chodzę na zajęcia jogi do Eli trzeci rok - jest... Julia Jagoda - opinia (1) Próbowałam różnych form relaksu i odpoczynku od stresu który połączę z... Jagoda Jest super, polecam (1) Polecam każdej kobiecie zajęcia u Baby Jogi, które chcą zrobić coś dla... Iwona oj mam duże wątpliwości (1) Sala dobrze wyposażona, dobra lokalizacja, dużo zajęć... ale niezbyt czysto i... Kobieta Moja oaza spokoju (1) Serdecznie polecam studio Moya Yoga w Gdyni.Trafiłam do nich przez przypadek,... Agata Wspaniałe miejsce (1) Cudowna atmosfera,prawdziwy klub jogi w Trójmieście,na to czekałam.Kasia i... Aga Joga dynamiczna (1) Wspaniałe studio .Podejście profesjonalne.Polecam skorzystania z hot yogi i... Maciek Polecam! :) (2) Jakis czas temu chodzilam na zajecia do Kamili we Wrzeszczu i bylam z nich... Ewa Joga w Joga Trojmiasto (1) Poziom nauczania na wysokim poziomie, widać wieloletnie doświadczenie... Ewa