Joga u Kamili (1) Chodzę do Kamili od kilku lat, wysoki poziom nauczania i koleżeńska... Maciek Jak ten czas leci... (1) właśnie mija 6 lat od pierwszych zajęć w szkole Kamili. Chodzę tam... Ania Nienachalna i niebanalna (joga i jej nauczycielka Kamila) (1) Miejsce nie poraża komfortem ani luksusem, ale za to zaraża autentycznością i... Andrzej
super (1) Gorąco polecam.P.Renia profesjonalista w każdym calu,atmosfera... ika istota jogi (1) Serdecznie polecam sesje u Pani Renaty. Przemiła, ciepła a zarazem bardzo... Dorota polecam z czystym sercem (1) Kameralne Studio Jogi to miejsce z sercem i duchem - znalazłam tu wyciszenie,... Kiwi Cudnie, ale za mało (2) Gdy zaczynałam przygodę ze szkołą, zajęcia odbywały się 4 razy w tygodniu.... Martyna Akademia Yogi Renaty Koba marka godna polecenia (1) Pani Renata jako nauczycielka jogi reprezentuje bardzo wysoki poziom... Marzena Joga sportowa (3) Szkołę polecam osobom, które traktują jogę jako sport. Z prawdziwą jogą... ermilka zajęcia w szkole (1) znam prowadzącą juz kilka lat ponieważ Pani Agnieszka prowadziła zajęcia dla... bywalczyni super zajęcia (1) Byłam na zajęciach u Pani Agnieszki w środę. to były moje pierwsze zajęcia... nowincjuszka Joga w moim mieście, mojej dzielnicy (1) Od momentu jak regularnie zaczęłam uprawiać jogę nie budzę się z bólem... Ewa CENTRUM JOGI (1) Jestem pozyywnie zaskoczona tą szkołą, bardzo fajne zajęcia dla... Początkująca Jola Joanna (1) Joga pomaga mi w odkrywaniu świadomości swojego ciała, jego ograniczeń oraz... Joanna Bernatowicz Polecam (1) Uczęszczam regularnie od ponad roku.Zajęcia dla wszystkich niezależnie od... rafał rewelacja (1) Zajęcia w tym miejscu są zawsze dobrym pomysłem, niezależnie od nastroju czy... ej marjan uzasadnienie opinii (1) Prowadzenie zajęć na najwyższym poziomie! Pewne zastrzeżenia co do warunków... Uczestniczka zajęć Joaska - opinia (1) Nic dodać, nic ująć. Jest świetnie. Profesjonalna nauczycielka w całym tego... Joaska Przyjemnie, swobodnie, przytulnie :). (1) Udało mi się skorzystać z usług Szkoły i jestem bardzo zadowolona. Można... Dominika Gorąco polecam :) (1) Na zajęcia chodzę od ponad czterech lat. Właścicielką szkoły jest Ela, która... Ewa