osobiste wrażenia (2) chciałam uczęszczać na zajęcia do Pani Renaty. szkołę mam pod nosem jednak... enka Zdecydowanie POLECAM! (1) rewelacyjna atmosfera, instruktor dba o postępy i rozwój każdego uczestnika,... Dorota JOGA DLA KAŻDEGO:-) POLECAM (1) W Szkole Jogi MaKai ćwiczę od ponad 6 lat co w znacznym stopniu uzdrowiło... Teraz
Polecam, (1) ponieważ chodzę tu długo, akurat tyle, by polecić. Zajęcia 1,5 h mijają... Kasia M - opinia (1) joga w bardzo dobrym klimacie (szczególnie przy świecach;) ) dużo się tutaj... M Patrycja - opinia (1) W poszukiwaniu odpowiadających mi zajęć jogi zwiedziłam kilka miejsc w... Patrycja Agnieszka - opinia (1) Polecam w 100% Siła pozytywnej energii od prowadzącej jest w stanie... Agnieszka Polecam (1) Bardzo dobre zajęcia. Jest dynamicznie, trenerka wszystko szczegółowo... Adam chcesz pozytywnej zmiany ? praktykuj jogę... (1) Joga wprowadza nowe widzenie życia Rozwija ciało i umysł. Zajęcia z Dianą... Ewa Ania - opinia (1) Bardzo polecam, świetne zajęcia, w miłej atmosferze, z profesjonalnymi... Ania Boska Hot Yoga (2) To jest COŚ czego potrzeba mojemu ciału i duszy. Miejsce, gdzie można... Agnieszka P O L E C A M ! ! ! (1) Co prawda nie chodzę na jogę tylko na pilates, ale chciałam pochwalić Panią... Kasia W. SZYBKI PORÓD (1) Po zajeciach u Renaty Koba, u ktorej praktykowalam joge przez cala ciaze,... Joanna bardzo przyjemne miejsce i profesjonalne zajęcia. (1) zgadzam się, że joga to nie tylko ćwiczenia (przynajmniej dla części... początkująca centrum otwarte na wszystkich (1) Jestem stałą klientką regularnie ćwiczącą pilates, czasami jogę. Szczerze... Ania Baba Joga-Gdansk (1) nic dodać, nic ująć. Jest świetnie. Profesjonalizm w całym tego słowa... Mariola niestety nie (1) dobrze,ze sa odmienna opinie od mojej. niestety moja nie jest pozytywna. na... Geanetta polecam (1) Młodzi pasjonaci, może nie mają największego doświadczenia i miliona... ms Bardzo dobry nauczyciel yogi (1) Od ponad 10 lat uczęszczam na zajęcia jogi w tym w Warszawie w Centrum Adama... Kuba autentyczna joga (1) bardzo fajne zajęcia, chodzę już tam czwarty rok, autentyczne nauki i... Ewa