chcesz pozytywnej zmiany ? praktykuj jogę... (1) Joga wprowadza nowe widzenie życia Rozwija ciało i umysł. Zajęcia z Dianą... Ewa Ania - opinia (1) Bardzo polecam, świetne zajęcia, w miłej atmosferze, z profesjonalnymi... Ania Boska Hot Yoga (2) To jest COŚ czego potrzeba mojemu ciału i duszy. Miejsce, gdzie można... Agnieszka
P O L E C A M ! ! ! (1) Co prawda nie chodzę na jogę tylko na pilates, ale chciałam pochwalić Panią... Kasia W. SZYBKI PORÓD (1) Po zajeciach u Renaty Koba, u ktorej praktykowalam joge przez cala ciaze,... Joanna bardzo przyjemne miejsce i profesjonalne zajęcia. (1) zgadzam się, że joga to nie tylko ćwiczenia (przynajmniej dla części... początkująca centrum otwarte na wszystkich (1) Jestem stałą klientką regularnie ćwiczącą pilates, czasami jogę. Szczerze... Ania Baba Joga-Gdansk (1) nic dodać, nic ująć. Jest świetnie. Profesjonalizm w całym tego słowa... Mariola niestety nie (1) dobrze,ze sa odmienna opinie od mojej. niestety moja nie jest pozytywna. na... Geanetta polecam (1) Młodzi pasjonaci, może nie mają największego doświadczenia i miliona... ms Bardzo dobry nauczyciel yogi (1) Od ponad 10 lat uczęszczam na zajęcia jogi w tym w Warszawie w Centrum Adama... Kuba autentyczna joga (1) bardzo fajne zajęcia, chodzę już tam czwarty rok, autentyczne nauki i... Ewa Rewelacja! (1) Co za szczescie ze wkoncu dalam sie namówić na joge ;). Polecam zajęcia z... Ania Zajęcia z Jogi (1) Gorąco polecam, dla mnie absolutnie pełen profesjonalizm. Dobra energia,... Ania polecam (1) polecam uczennica Edzia - opinia (1) Uwielbiam zajęcia Asi za jej profesjonalizm i zaangażowanie. Byłam na wielu... Edzia nie można sie dodzwonić pancia nie odbiera telefonu (1) Nie polecam nie oddzwaniają nie odbierają telefonu Antek Radość, energia, entuzjazm!!!! (2) To miejsce gdzie czuje się pozytywną energię. Panie zawsze z uśmiechem witają... zadowolona klientka Przyjazne miejsce (1) Chodziłam za zajęcia z salsy ale ze względu na to, że mój tryb życia nie... KamiKasia naprawdę polecam! (1) Zakochałam się w jodze i nareszcie mam ją na swoim osiedlu. profesjonalnie i... Łukasz