Życie bez bólu (1) Właśnie minął mój pierwszy miesiąc z jogą. Na zajęcia uczęszczałam 2 razy w... Beata zwierciadło (1) Jestem stałym uczestnikiem zajęć u Pani Diany od 2010 roku i chciałabym... zwierciadło Coś dla siebie... (1) Bardzo sobie chwalę jogę z panią Elżbietą. Pani Elżbieta ma oczy dookoła... asia
Bez szans (1) Bardzo zraziłam się podejściem Pani Renaty. Na szczęście nie miałam okazji... Ewa a ja polecam ;) (1) Żeby naprawdę zrozumieć czym jest joga, nie wystarczy jedna lekcja,... Michał Zero pozytywnej energii (1) Na jogę wybrałam się w celu odnalezienia tzw "spokoju ducha" -... Kaśka Tej co sie podoba (1) Ja tam nie mam nic do tych zajęć. Fakt, na początku wygląda to jak zwykłe... Tej co sie podoba ...bardzo miło jest patrzeć jak ta szkoła się zmienia, rozwija. (1) Na zajęcia Jogi trafiłam po rozmowach z moim rehabilitantem. Dużo czytałam o... Marta przyjemna yoga (1) Witam, polecam tę szkołę jogi!!! Jest prowadzona przez bardzo fajną... kati Co za ceny !!!! (1) Bylam raz, nie pojdę nigdy więcej. Ceny kompletnie nie adekwatna do oferty. monika uspokaja (1) pani Ela ośmiela nawet najbardziej zakompleksione dziewczyny Za pierwszym... Paulina Gorąco polecam! (3) Bardzo uważna i sympatyczne nauczycielka. Z wykształcenia rehabilitantka, co... Roksana Jędrzejewska Zapisz się na jogę. (1) Od dawna poszukiwałam odpowiedniej formy ćwiczeń dla siebie. Przypuszczałam,... Emila :D (1) Super się uśmiałem :) Q Dużo ludzi i dużo kasy (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem odpowiedniej szkoły. Zdecydowałam się na... Mira niestety, zawiodlam sie (1) witam, w trojmiescie bywam sluzbowo, szukalam szkoly jogi do ktorej moge... abby spokój i harmonia (1) Szukając przed kilku laty odpowiedniej dla siebie formy aktywności trafiłam... Lucy Super :) (1) Jestem stałą klientką. Przyjemny klub, dobre wyposażenie (maty, gumy, piłki,... musztarda naciągana trója (1) wysokie ceny a duze grupy, czeste zastepstwa, nie wiadomo kto tam naprawde... Pan Kamil Kompetentna,przyjazna obsługa,doskonała strefa relaksu i ćwiczeń,także dla matek z dziećmi (1) Wg mnie jest to jedna z najlepszych w Gdańsku,a może nawet w Trójmieście... Joanna Sz.