Rewelacja! (1) Co za szczescie ze wkoncu dalam sie namówić na joge ;). Polecam zajęcia z... Ania Zajęcia z Jogi (1) Gorąco polecam, dla mnie absolutnie pełen profesjonalizm. Dobra energia,... Ania polecam (1) polecam uczennica
Edzia - opinia (1) Uwielbiam zajęcia Asi za jej profesjonalizm i zaangażowanie. Byłam na wielu... Edzia nie można sie dodzwonić pancia nie odbiera telefonu (1) Nie polecam nie oddzwaniają nie odbierają telefonu Antek Radość, energia, entuzjazm!!!! (2) To miejsce gdzie czuje się pozytywną energię. Panie zawsze z uśmiechem witają... zadowolona klientka Przyjazne miejsce (1) Chodziłam za zajęcia z salsy ale ze względu na to, że mój tryb życia nie... KamiKasia naprawdę polecam! (1) Zakochałam się w jodze i nareszcie mam ją na swoim osiedlu. profesjonalnie i... Łukasz Życie bez bólu (1) Właśnie minął mój pierwszy miesiąc z jogą. Na zajęcia uczęszczałam 2 razy w... Beata zwierciadło (1) Jestem stałym uczestnikiem zajęć u Pani Diany od 2010 roku i chciałabym... zwierciadło Coś dla siebie... (1) Bardzo sobie chwalę jogę z panią Elżbietą. Pani Elżbieta ma oczy dookoła... asia Bez szans (1) Bardzo zraziłam się podejściem Pani Renaty. Na szczęście nie miałam okazji... Ewa a ja polecam ;) (1) Żeby naprawdę zrozumieć czym jest joga, nie wystarczy jedna lekcja,... Michał Zero pozytywnej energii (1) Na jogę wybrałam się w celu odnalezienia tzw "spokoju ducha" -... Kaśka Tej co sie podoba (1) Ja tam nie mam nic do tych zajęć. Fakt, na początku wygląda to jak zwykłe... Tej co sie podoba ...bardzo miło jest patrzeć jak ta szkoła się zmienia, rozwija. (1) Na zajęcia Jogi trafiłam po rozmowach z moim rehabilitantem. Dużo czytałam o... Marta przyjemna yoga (1) Witam, polecam tę szkołę jogi!!! Jest prowadzona przez bardzo fajną... kati Co za ceny !!!! (1) Bylam raz, nie pojdę nigdy więcej. Ceny kompletnie nie adekwatna do oferty. monika uspokaja (1) pani Ela ośmiela nawet najbardziej zakompleksione dziewczyny Za pierwszym... Paulina Gorąco polecam! (3) Bardzo uważna i sympatyczne nauczycielka. Z wykształcenia rehabilitantka, co... Roksana Jędrzejewska