Wspaniale! (1) Polecam wszystkim kobietkom! Chodzę na zajęcia jogi do Eli trzeci rok - jest... Julia Jagoda - opinia (1) Próbowałam różnych form relaksu i odpoczynku od stresu który połączę z... Jagoda Jest super, polecam (1) Polecam każdej kobiecie zajęcia u Baby Jogi, które chcą zrobić coś dla... Iwona
oj mam duże wątpliwości (1) Sala dobrze wyposażona, dobra lokalizacja, dużo zajęć... ale niezbyt czysto i... Kobieta Moja oaza spokoju (1) Serdecznie polecam studio Moya Yoga w Gdyni.Trafiłam do nich przez przypadek,... Agata Wspaniałe miejsce (1) Cudowna atmosfera,prawdziwy klub jogi w Trójmieście,na to czekałam.Kasia i... Aga Joga dynamiczna (1) Wspaniałe studio .Podejście profesjonalne.Polecam skorzystania z hot yogi i... Maciek Polecam! :) (2) Jakis czas temu chodzilam na zajecia do Kamili we Wrzeszczu i bylam z nich... Ewa Joga w Joga Trojmiasto (1) Poziom nauczania na wysokim poziomie, widać wieloletnie doświadczenie... Ewa ocena zajęć (1) od 3 lat uczęszczam na zajęcia yogi prowadzone przez p. Koba.Zajęcia... Galasiewicz joga nie jest nuda ! (1) zmęczona i spocona...nie tak wyobrażałam sobie jogę ! Bedę chodzić... magda Gorąco polecam (1) Młoda, ale bardzo zaangażowana nauczycielka. fajna grupa. Polecam tym, którzy... Ela Profesjonalizm (1) Gorąco polecam. Zajęcia są profesjonalnie prowadzone. Przyszłam do K. z... agie M - opinia (4) Cudowny, przemily i kompetentny instruktor. Sala ma fajny klimat, do naszej... M Patrycja jest najlepsza na świecie :) (1) Patrycja jest najlepszą nauczycielką. Znam i praktykuje w wielu miejscach i u... H. H. - opinia (1) Chodzę w danym dniu jak nigdzie indziej nie mam lepszej opcji. W wakacje jest... H. szkoda że nie ma Multisportu (1) Chciałabym bardzo regularnie chodzić ale niestety BABA-JOGA nie współpracuje... Pola Super (1) Polecam gorąco, bo jest super ! Bardzo się bałam pierwszych zajęć bo jestem... Iwetta Maria - opinia (1) Polecam ;)) !! Maria byłam i polecam (1) i już bedę chodzić :) ! Bałam sie jogi, bo tyle sie mówi o tym,że jest... ania