ocena zajęć (1) od 3 lat uczęszczam na zajęcia yogi prowadzone przez p. Koba.Zajęcia... Galasiewicz joga nie jest nuda ! (1) zmęczona i spocona...nie tak wyobrażałam sobie jogę ! Bedę chodzić... magda Gorąco polecam (1) Młoda, ale bardzo zaangażowana nauczycielka. fajna grupa. Polecam tym, którzy... Ela
Profesjonalizm (1) Gorąco polecam. Zajęcia są profesjonalnie prowadzone. Przyszłam do K. z... agie M - opinia (4) Cudowny, przemily i kompetentny instruktor. Sala ma fajny klimat, do naszej... M Patrycja jest najlepsza na świecie :) (1) Patrycja jest najlepszą nauczycielką. Znam i praktykuje w wielu miejscach i u... H. H. - opinia (1) Chodzę w danym dniu jak nigdzie indziej nie mam lepszej opcji. W wakacje jest... H. szkoda że nie ma Multisportu (1) Chciałabym bardzo regularnie chodzić ale niestety BABA-JOGA nie współpracuje... Pola Super (1) Polecam gorąco, bo jest super ! Bardzo się bałam pierwszych zajęć bo jestem... Iwetta Maria - opinia (1) Polecam ;)) !! Maria byłam i polecam (1) i już bedę chodzić :) ! Bałam sie jogi, bo tyle sie mówi o tym,że jest... ania osobiste wrażenia (2) chciałam uczęszczać na zajęcia do Pani Renaty. szkołę mam pod nosem jednak... enka Zdecydowanie POLECAM! (1) rewelacyjna atmosfera, instruktor dba o postępy i rozwój każdego uczestnika,... Dorota JOGA DLA KAŻDEGO:-) POLECAM (1) W Szkole Jogi MaKai ćwiczę od ponad 6 lat co w znacznym stopniu uzdrowiło... Teraz Polecam, (1) ponieważ chodzę tu długo, akurat tyle, by polecić. Zajęcia 1,5 h mijają... Kasia M - opinia (1) joga w bardzo dobrym klimacie (szczególnie przy świecach;) ) dużo się tutaj... M Patrycja - opinia (1) W poszukiwaniu odpowiadających mi zajęć jogi zwiedziłam kilka miejsc w... Patrycja Agnieszka - opinia (1) Polecam w 100% Siła pozytywnej energii od prowadzącej jest w stanie... Agnieszka Polecam (1) Bardzo dobre zajęcia. Jest dynamicznie, trenerka wszystko szczegółowo... Adam chcesz pozytywnej zmiany ? praktykuj jogę... (1) Joga wprowadza nowe widzenie życia Rozwija ciało i umysł. Zajęcia z Dianą... Ewa