Świetny nauczyciel (1) Kamila jest doskonałym nauczycielem z ogromną wiedzą i doświadczeniem.... Magda naprawdę polecam! (1) Bardzo wszystkim polecam zajęcia w studio Mila pilates . Każdy znajdzie coś... Magda Dobre proporcje (1) Zajęcia prowadzone z pasją, poczuciem humoru i dystansem, zaufanie do... I.
moje ulubione studio :) (1) Uwielbiam te Studio za KAMERALNOŚĆ. Prowadzące są skupione na uczestnikach,... JOGObella Polecam (1) Praktykuje jogę od 10 lat i uczęszczałam do różnych szkól i nauczycieli ale... Joginka Jurata czerwiec 2015 (2) Dziękuję za wspaniałe inspirujące warsztaty w Juracie. M.G. polecam (1) Wysoki poziom w przekazywaniu wiedzy, zdrowe podejście, miła atmosfera. Pi najlepsza szkoła (1) lubię Kamile, ludzi, którzy tam przychodzą i to miejsce. Zimą mogłoby być... Alicja Polecam (1) Kamila świetnie "ogarnia" zajęcia. Każdego uczestnika traktuje indywidualnie,... Aga Polecam (1) Trafiłam do tej szkoły jogi z polecenia i nie żałuję. Zajęcia prowadzone są w... ladybird Jedna z najlepszych szkół jogi w Trójmieście (1) Kamila to nauczyciel z ogromnym doświadczeniem, wiedzą zdobywaną latami pod... Magda ocena (1) Najlepsza i najsympatyczniejsza szkoła jogi w Trójmieście! Charyzmatyczna i... Anna Joga u Kamili (1) Chodzę do Kamili od kilku lat, wysoki poziom nauczania i koleżeńska... Maciek Jak ten czas leci... (1) właśnie mija 6 lat od pierwszych zajęć w szkole Kamili. Chodzę tam... Ania Nienachalna i niebanalna (joga i jej nauczycielka Kamila) (1) Miejsce nie poraża komfortem ani luksusem, ale za to zaraża autentycznością i... Andrzej super (1) Gorąco polecam.P.Renia profesjonalista w każdym calu,atmosfera... ika istota jogi (1) Serdecznie polecam sesje u Pani Renaty. Przemiła, ciepła a zarazem bardzo... Dorota polecam z czystym sercem (1) Kameralne Studio Jogi to miejsce z sercem i duchem - znalazłam tu wyciszenie,... Kiwi Cudnie, ale za mało (2) Gdy zaczynałam przygodę ze szkołą, zajęcia odbywały się 4 razy w tygodniu.... Martyna Akademia Yogi Renaty Koba marka godna polecenia (1) Pani Renata jako nauczycielka jogi reprezentuje bardzo wysoki poziom... Marzena