Polecam (1) Zajęcia spełniają moje oczekiwania ,prowadzone profesjonalnie w miłej... rafal Moja ulubiona szkoła jogi! (1) Bardzo długo poszukiwałam odpowiedniej szkoły jogi (ok 5 lat) zanim trafiłam... s.chilli Joga/ MILA STUDIO (1) Osobiście jestem bardzo zadowolona z zajęć u Mili. Wspaniały klimat w którym... Marzena B
Najlepsze zajęcia w trójmieście (1) Instruktorka prowadzi różne typy zajęć od różnych form pilatesu przez body... Gosia gorąco polecam (1) Pani Mila, bardzo indywidualnie podchodzi do pacjenta. Kompleksowo ocenia... Michał Pilates tylko u Mili (1) Polecam wszystkim zajecia u Mili, profesjonalne trenerskie podejscie, super... uczennica Nie polecam (1) Byłam na zajęciach raz, nie powiem pozytywnie się zaskoczyłam i treningiem i... Kasia Z A C H Ę C A M (1) Jestem zachwycony zajęciami. Kamila prowadzi zajęcia w sposób bardzo ciekawy,... Mariusz Świetny nauczyciel (1) Kamila jest doskonałym nauczycielem z ogromną wiedzą i doświadczeniem.... Magda naprawdę polecam! (1) Bardzo wszystkim polecam zajęcia w studio Mila pilates . Każdy znajdzie coś... Magda Dobre proporcje (1) Zajęcia prowadzone z pasją, poczuciem humoru i dystansem, zaufanie do... I. moje ulubione studio :) (1) Uwielbiam te Studio za KAMERALNOŚĆ. Prowadzące są skupione na uczestnikach,... JOGObella Polecam (1) Praktykuje jogę od 10 lat i uczęszczałam do różnych szkól i nauczycieli ale... Joginka Jurata czerwiec 2015 (2) Dziękuję za wspaniałe inspirujące warsztaty w Juracie. M.G. polecam (1) Wysoki poziom w przekazywaniu wiedzy, zdrowe podejście, miła atmosfera. Pi najlepsza szkoła (1) lubię Kamile, ludzi, którzy tam przychodzą i to miejsce. Zimą mogłoby być... Alicja Polecam (1) Kamila świetnie "ogarnia" zajęcia. Każdego uczestnika traktuje indywidualnie,... Aga Polecam (1) Trafiłam do tej szkoły jogi z polecenia i nie żałuję. Zajęcia prowadzone są w... ladybird Jedna z najlepszych szkół jogi w Trójmieście (1) Kamila to nauczyciel z ogromnym doświadczeniem, wiedzą zdobywaną latami pod... Magda ocena (1) Najlepsza i najsympatyczniejsza szkoła jogi w Trójmieście! Charyzmatyczna i... Anna