Joga (1) Z szacunkiem dla Ciebie dostajesz wcisk jakiego byś się nie spodziewał po... Inesqa Jo, joga-yoga! (1) Doskonała forma relaksu, można przy tym popracować nad pozornie... Kalina zbawienny wpływ na zdrowie (1) Do Akademii Yogi Renaty Koba trafiłam z zaawansowaną astmą. Dzięki... uczennica
najlepszy nauczyciel (1) Jogę uprawiam od 14 lat z większymi i mniejszymi przerwami.To była miłość od... Anna Śniadach-Walczyńska Klimat (1) Bylo fantastycznie. Poszłam z kolezanką na jogę pierwszy raz. Balysmy sie ze... Magda i Ewa A. - opinia (1) Obsługa super, fajne dziewczyny. Zajęcia prowadzone przez Panią Anię H.... A. relaks i odpoczynek w miłej atmosferze (1) polecam gorąco wszystkim, którzy chcą się zrelaksowa, zadbac o swoje ciało.... b. doskonałe miejsce dla relaksu ducha i wysiłku ciała (1) Jestem stałą klientką klubu od momentu jego powstania i z czystym sumieniem... kasia super joga (1) Bardzo mi sie spodobała atmosfera na zajciach. Instruktorka pokazuje i... Anna Zajęcia fittnes (1) Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć - przede wszystkim dlatego, że jest... Igrek salsa (1) Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć Salsy- sama przyjemność! dobra muzyka,... Magdalena fatalnie (1) Wystawienie faktury VAT to dla Właścicielki tego Klubu wyczyn na miarę... niunia