Bożena - opinia (1) Maciek jest najcudowniejszym,młodym człowiekiem, z wielką pasją ,którą jest... Bożena zdziwienie (1) Coz, myslalam, ze ide na joge a to byla raczej zwykla gimnastyka ! Skad oni... sflustrowana joginka bardzo wiele do poprawy (5) Chodzę na jogę, pod warunkiem, że nie mam szansy iść w danym dniu do innego,... kobieta
Prawdziwa joga (1) Super zajęcia nie tylko dla kobiet w ciąży i młodych matek :-) Joanna polecam (1) Od przeszło dwóch lat przychodzę do klubu. Od roku uczestniczę w lekcjach... Agnieszka J. joga (1) rewelacyjne zajęcia.gorąco polecam. grzegorz bdb (1) Bardzo dobrze prowadzone zajęcia, joga ta różni się od każdej innej na której... Ewa bardzo fajnie (1) profesjonalnie i miło ! Polecam Krystyna REWELACJA! (1) Szkola Ananda jest dla mnie idealna! Pan Maciek jest cudowym nauczycielem.... Anna Z. Fachowe podjeście do tematu Jogi. (1) Chodzę na zajęcia do Ośroka Radża Jogi już od dłuższego czasu. Bardzo mi się... baz Bardzo polecam (1) Profesjonalnie i z klimatem. Wszystko jak trzeba. Szczerze polecam chętnym... Wojciech Hoge Wspaniałe zajęcia z Jogi !!! (1) Witajcie! Uczęszczam regularnie i jestem bardzo zadowolony z poziomu... Salik Joga (1) Z szacunkiem dla Ciebie dostajesz wcisk jakiego byś się nie spodziewał po... Inesqa Jo, joga-yoga! (1) Doskonała forma relaksu, można przy tym popracować nad pozornie... Kalina zbawienny wpływ na zdrowie (1) Do Akademii Yogi Renaty Koba trafiłam z zaawansowaną astmą. Dzięki... uczennica najlepszy nauczyciel (1) Jogę uprawiam od 14 lat z większymi i mniejszymi przerwami.To była miłość od... Anna Śniadach-Walczyńska Klimat (1) Bylo fantastycznie. Poszłam z kolezanką na jogę pierwszy raz. Balysmy sie ze... Magda i Ewa A. - opinia (1) Obsługa super, fajne dziewczyny. Zajęcia prowadzone przez Panią Anię H.... A. relaks i odpoczynek w miłej atmosferze (1) polecam gorąco wszystkim, którzy chcą się zrelaksowa, zadbac o swoje ciało.... b. doskonałe miejsce dla relaksu ducha i wysiłku ciała (1) Jestem stałą klientką klubu od momentu jego powstania i z czystym sumieniem... kasia