Zapisz się na jogę. (1) Od dawna poszukiwałam odpowiedniej formy ćwiczeń dla siebie. Przypuszczałam,... Emila :D (1) Super się uśmiałem :) Q Dużo ludzi i dużo kasy (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem odpowiedniej szkoły. Zdecydowałam się na... Mira
niestety, zawiodlam sie (1) witam, w trojmiescie bywam sluzbowo, szukalam szkoly jogi do ktorej moge... abby spokój i harmonia (1) Szukając przed kilku laty odpowiedniej dla siebie formy aktywności trafiłam... Lucy Super :) (1) Jestem stałą klientką. Przyjemny klub, dobre wyposażenie (maty, gumy, piłki,... musztarda naciągana trója (1) wysokie ceny a duze grupy, czeste zastepstwa, nie wiadomo kto tam naprawde... Pan Kamil Kompetentna,przyjazna obsługa,doskonała strefa relaksu i ćwiczeń,także dla matek z dziećmi (1) Wg mnie jest to jedna z najlepszych w Gdańsku,a może nawet w Trójmieście... Joanna Sz. Bożena - opinia (1) Maciek jest najcudowniejszym,młodym człowiekiem, z wielką pasją ,którą jest... Bożena zdziwienie (1) Coz, myslalam, ze ide na joge a to byla raczej zwykla gimnastyka ! Skad oni... sflustrowana joginka bardzo wiele do poprawy (5) Chodzę na jogę, pod warunkiem, że nie mam szansy iść w danym dniu do innego,... kobieta Prawdziwa joga (1) Super zajęcia nie tylko dla kobiet w ciąży i młodych matek :-) Joanna polecam (1) Od przeszło dwóch lat przychodzę do klubu. Od roku uczestniczę w lekcjach... Agnieszka J. joga (1) rewelacyjne zajęcia.gorąco polecam. grzegorz bdb (1) Bardzo dobrze prowadzone zajęcia, joga ta różni się od każdej innej na której... Ewa bardzo fajnie (1) profesjonalnie i miło ! Polecam Krystyna REWELACJA! (1) Szkola Ananda jest dla mnie idealna! Pan Maciek jest cudowym nauczycielem.... Anna Z. Fachowe podjeście do tematu Jogi. (1) Chodzę na zajęcia do Ośroka Radża Jogi już od dłuższego czasu. Bardzo mi się... baz Bardzo polecam (1) Profesjonalnie i z klimatem. Wszystko jak trzeba. Szczerze polecam chętnym... Wojciech Hoge Wspaniałe zajęcia z Jogi !!! (1) Witajcie! Uczęszczam regularnie i jestem bardzo zadowolony z poziomu... Salik