A.S. - opinia (1) Beata to profesjonalistka w swoim fachu. Bardzo polecam. A.S. Agata - opinia (1) Bardzo przyjemne, kameralne miejsce. Instruktorka ma oko na ćwiczących,... Agata Magda - opinia (1) Bardzo polecam studio Aeroport. Zajęcia prowadzi pełna pasji i zaangażowania... Magda
Joanna - opinia (2) 15 lat jogi u różnych nauczycieli w tym rehabilitantów nie dało takich... Joanna M. - opinia (1) Pani Iwona jest fantastyczną nauczycielką. Zajęcia prowadzi w sposób rzeczowy... M. Stretching (1) Hej, czy stretching lepiej praktykować w domu czy na dedykowanych zajęciach.... krzysiek05 Kasia - opinia (1) Polecam serdecznie Studio Dominiki, a w szczególności trening na reformerze,... Kasia MJZ - opinia (1) Fajne kameralne miejsce. Wszystko jest na swoim miejscu, łatwy dojazd... MJZ Agnieszka - opinia (1) Polecam z całego serca. Profesjonalizm, cierpliwość, wsparcie, ciekawe i... Agnieszka Katarzyna - opinia (1) Profesjonalizm, serdeczność, intymność Katarzyna Klaudia - opinia (1) Iwono jesteś wspaniała :) Dziękuję za zajęcia, które prowadzisz. Klaudia Karolina - opinia (1) Bardzo miło ale pracowicie spędzony czas na treningu z Sylwią. Chętnie... Karolina Monika - opinia (1) Sylwia podchodzi to klienta bardzo i indywidualnie. Mimo, że dźwigałam dużo... Monika Karolina - opinia (2) Fantastyczna osoba. Pełen profesjonalizm. Polecam! Karolina sara - opinia (1) Polecam 100% zaangażowania i pełen profesjonalizm ;) sara Paulina - opinia (1) Dzięki pilatesowi z Sylwią wróciłam do formy sprzed ciąży i nauczyłam się... Paulina Paula - opinia (1) Super trening w miłej atmosferze i przystępnej cenie. Paula Agata - opinia (1) Super profesjonalna instruktorka z sercem na dłoni Agata Kasia - opinia (1) Pogodna zawsze radosna Pozytywna energia odbija się wszędzie Trening bardzo... Kasia Gosia - opinia (1) TSylwia treningi przeprowadza z dużą uwaga dbając o to, jak wydolne jest... Gosia