Katarzyna - opinia (1) Profesjonalizm, serdeczność, intymność Katarzyna Klaudia - opinia (1) Iwono jesteś wspaniała :) Dziękuję za zajęcia, które prowadzisz. Klaudia Karolina - opinia (1) Bardzo miło ale pracowicie spędzony czas na treningu z Sylwią. Chętnie... Karolina
Monika - opinia (1) Sylwia podchodzi to klienta bardzo i indywidualnie. Mimo, że dźwigałam dużo... Monika Karolina - opinia (2) Fantastyczna osoba. Pełen profesjonalizm. Polecam! Karolina sara - opinia (1) Polecam 100% zaangażowania i pełen profesjonalizm ;) sara Paulina - opinia (1) Dzięki pilatesowi z Sylwią wróciłam do formy sprzed ciąży i nauczyłam się... Paulina Paula - opinia (1) Super trening w miłej atmosferze i przystępnej cenie. Paula Agata - opinia (1) Super profesjonalna instruktorka z sercem na dłoni Agata Kasia - opinia (1) Pogodna zawsze radosna Pozytywna energia odbija się wszędzie Trening bardzo... Kasia Gosia - opinia (1) TSylwia treningi przeprowadza z dużą uwaga dbając o to, jak wydolne jest... Gosia Aga - opinia (1) Łatwa dostępność zajęć online, fantastyczne prowadzenie zajęć dla początkujących Aga Katy - opinia (1) Cudne studio jogi ! pełen relaks na hamaku - można "odpłynąć ";) Katy Zosia - opinia (1) Super zajęcia Prowadząca/właścicielka ma tyle cierpliwości. Zawsze wszystko... Zosia Bożena - opinia (1) polecam!!!! Super odprężenie, profesjonalne studio, kompetentna prowadząca. Bożena Kasia - opinia (1) Polecam, przystępna cena karnetu. Ciekawe i urozmaicone zajęcia. Kasia magda - opinia (1) Chodzę zarówno na jogę jak i pilates i jestem zadowolona super miejsce! magda Agnieszka - opinia (1) Chodziłam do wielu studiów, wielu nauczycieli jogi. Przeprowadzając się,... Agnieszka Magda - opinia (1) Praktyka w studiu Moyayoga jest jak dobra książka, nie chcesz żeby się... Magda Lenn - opinia (1) Jestem zachwycona. Jest mega przystępnie, każdy znajdzie coś dla siebie.... Lenn