Tomasz Topolski - opinia (2) Bardzo serdecznie podziękowania dla firmy Kalia. Dla wszystkich pracowników... Tomasz Topolski Małgorzata Galuchowska-Gostomska - opinia (2) Składam serdeczne podziękowania za profesjonalną organizację i... Małgorzata Galuchowska-Gostomska Beata - opinia (1) Bardzo dziękuję całemu zespołowi firmy za godny pochówek mojego taty, było... Beata
Wojciech Szamotulski - opinia (2) Jakiś czas temu zorganizowali podwójny pogrzeb mojej taty i jego kolegi -... Wojciech Szamotulski Elżbieta Budzisz - opinia (2) Pogrzeb mojej Mamy w Sopocie Serdeczne podziękowania zespołowi firmy KALIA,... Elżbieta Budzisz Wnuk Łukasz. - opinia (1) Dziekuje obsłudze domu pogrzebowemu KALIA za profesjonalna obsługe pogrzebu i... Wnuk Łukasz. Asia - opinia (1) Profesjonalizm na wysokim poziomie. Z całą odpowiedzialnością Polecam !!! Asia Magda - opinia (1) Profesjonalizm pod każdym względem. Magda Pogrzeb Taty (1) Było pięknie,Pan na trabce byl wspaniały,wszystko było dostojnie - polecę... Joanna Profesjonalnie (1) Polecam mila fachowa obsługa klienta panowie Z obsługi pogrzebu ocena 10... Adam Pochówek (1) Bardzo dziękuję całemu zespołowi firmy za godny pochówek mojego taty, było... Joanna Klusek Dziękujemy i polecamy Kalię (2) Kalia działa bardzo profesjonalnie i z dużą empatią w tych trudnych chwilach.... Maria Kmiecik Polecam w 100 % (2) Zanim sie zdecydowałem na Kalie to przeczytałem opinie w internecie. I się... K. Dobry wybór. (1) Dziękuję za wsparcie ogranizacyjne i godne pożegnanie mojej Mamy. Michał Osiecki Opinia (2) Dziękuję, to za małe słowo, aby w pełni odzwierciedlić to co zrobiliscie dla... Anna Cybulska Podziękowanie (2) Polecono nam ten zakład pogrzebowy i nie żałuję wyboru .Obsługa i oprawa... Wdzięczna Kalia godna polecenia (2) NAJLEPSZA FIRMA POGRZEBOWA Wybrałam firmę KALIA kierując się opinia ksiedza.... Alicja z Rodzina Podziękowanie dla Zakładu Pogrzebpwego Kalia w Gdansku (2) Bardzo dziękuję w imieniu mojej rodziny za profesjonalizm w przygotowaniu... Liliana Berdys Podziękowanie (2) Jesteśmy wdzięczni za pomoc w zorganizowaniu pięknego pogrzebu naszego Taty.... Beata Profesjonalizm i empatia (1) Jak widać po długim czasie wystawiam opinię, ale wcześniej nie pomyślałam.... Marzena