zadowolona klientka (2) Przypadek sprawił że trafiłam na ofertę Kalii, przeczytane opinie oraz miła i... Małgorzata NAJLEPSZA FIRMA POGRZEBOWA (3) Wybrałam firmę KALIA kierując się opiniami z internetu. Zgadzam się z nimi w... Kasia Skuteczna pomoc w najtrudniejszym czasie (2) Ostatnio skorzystałam z usług zakładu pogrzebowego Kalia (Gdańsk, ul.... Katarzyna Rożniakowska
Professionally prepared burial (1) Professionally prepared burial of our mother. Good advice and work with... Jacek Podziekowanie (1) Szczerze polecam Zakład Pogrzebowy Kalia.Z takim profesjonalizmem dawno się... Danuta Koenig ceremonia pogrzebowa (1) Z całego serca polecam firmę Kalia, jest to w pełni profesjonalny zakład... Marzena Malinowska Profesjonalizm i komfort (2) Po raz drugi w ciągu 2 lat korzystałam z usług firmy Kalia. Rzeczowe i... Liliana Pełen profesjonalizm (1) Firma pogrzebowa z ludzkimi podejściem. Kontakt osobisty i telefoniczny bez... Beata i Tomasz Profesjonalnie (1) Dziękuję pani Joannie i calej obsłudze za profesjonalnie przeprowadzony... KrzysztofF Polecam usługi tej firmy (1) Pogrzeb dziadka zorganizowany przez firmę Kalia byl na bardzo wysokim... Katarzyna Pełen profesjonalizm, wysoki poziom usług. (1) Cudownie zorganizowana ceremonia pogrzebowa. Firma niezwykle profesjonalna.... Daria Z. Pogrzeb (1) Czy pogrzeb można dobrze wspominać, chyba nie?Zawsze gdzieś w sercu jest... Dorota Wdzięczność i uznanie (1) Miesiąc temu pochowaliśmy naszą Mamę. Pogrzeb był bardzo uroczysty i na... Ewa Podziękowanie (2) Po raz pierwszy korzystaliśmy z usług firmy Kalia. Co się nasuwa ? Mega... Rodzina Podziękowanie (2) Przypadek sprawił że trafiłam na ofertę Kalii, przeczytane opinie oraz miła i... Irena Dziękuje. (1) Polecam. Firma znakomita. Pełen profesjonalizm.Mam nadzieje ze nie będę... paweł Polecam i dziękuje (1) Rzetelna pomoc przy dokonywaniu wyborów związanych z ceremonią, empatyczne... Krzysiek Polecam Kalię (1) Chciałam serdecznie podziękować za ogromną pomoc w tak trudnym dla nas... Kasia Kolejny raz (1) Po raz drugi byłam zmuszona zorganizować ceremonię pogrzebową i oczywiście... Joanna Borsuk Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, miła serdeczna obsługa, zajęcie... Anna Sz.