Nie mam uwag (1) Oferta Kalii wykracza poza normy. Panie są sympatyczne, zrównoważone,... Beata L. Godne polecenia (1) Za niewielkie pieniadze pogrzeb na najwyzszym poziomie Dziekujemy Sylwia uslugi pogrzebowe (2) Bardzo miła, fachowa i wyrozumiała obsługa. Pełen profesjonalizm.Polecam Katarzyna B.
Anna (1) Obsługa bardzo profesjonalna, przemila i pomocna w trudnych dla rodziny... Anna Serdecznie dziękuję firmie Kalia (1) Pogrzeb mojego (naszego) taty Bernarda zorganizowany na najwyższym poziomie.... Anna R. Najlepszy wybór w najtrudniejszym czasie. (1) Szczerze polecam usługi Kalia. Profesjonalizm idący w parze z kulturą i... Liliana Godna polecenia (1) Piszę tą opinię dlatego, że wiem jak trudno dokonywać wyborów w tak ciężkich... Olka Zakład pogrzebowy na 6!-polecam (2) Serdecznie dziękuję za profesjonalne przygotowanie i przeprowadzenie... Maria Opinia (1) Przychodzi taki czas, że umiera ktoś Bliski - jesteśmy w szoku i bólu -... żona i rodzina Zmarłego Krzyszto Dziekuje firmie Kalia (1) Dziekuje firmie Kalia za zorganizowanie pięknego pogrzebu mojego taty ,pełny... Pawel Podziękowanie (1) Chciałam serdecznie podziękować za ogromną pomoc w tak trudnej dla mnie... Elżbieta Uslugi (1) Witam,bardzo mila, profesjonalna i fachowa obsluga.Polecam. Maria Treder Bardzo dziekuję (1) Chciałbym serdecznie podziękować pracownikom Firmy Kalia za profesjonalne... tel. 608613548 Polecam firmę Kalia (1) firma Kalia jest bezkonkurencyjna pod każdym względem w Gdańsku, 100 %... Kornelia Polecam (1) Ceremonia przygotowana profesjonalnie i na wysokim poziomie do tego za... Alicja Firma Kalia - opinia (1) Dziękuję i polecam firmę KALIA, która sprawdziła się w najtrudniejszej dla... Agnieszka Chmioła Profesjonalnie (1) Wybierając zakład pogrzebowy zasugerowałam się opiniami z trójmiasto.pl i nie... Paulina Polecam (1) Bardzo miła obsługa,profesjonalizm.Za stosunkowo niską cenę mamy wysokiej... Renata serdeczne podziękowanie (1) serdecznie dziękuję za profesjonalne przygotowanie i przeprowadzenie... danka Podziękowania dla "Kalii" (4) Niespełna dwa tygodnie temu pożegnaliśmy Tatę. Zakład Pogrzebowy... Aleksandra B.