Dziękujemy za wszystko (3) Dziękujemy za zorganizowanie ceremonii pogrzebowej naszego Taty... Państwo Deik Serdeczne podziękowania dla "Kalii" (1) Z całego serca pragnę podziękować przesympatycznym Paniom z "Kalii" oraz... Ewelina Podziękowanie dla pracowników "KALIA" (1) Gorącopolecam wszystkim zakład pogrzebowy "Kalia".Bardzo miła obsługa ,... aneta k.
Podziękowania dla Pracowników Kalii. (1) Jestem pod wielkim wrazeniem profesjonalizmu z jakim podeszli Państwo do... Jolanta Kobryń FIRMA GODNA POLECENIA (1) Właśnie pochowałam brata korzystając z Usług Pogrzebowych KALIA. Na gorąco... Jolanta Garczarek POLECAM (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę zapewnić, ze w tak trudnym momencie biuro... Malgorzata Wspaniała obsługa (1) Obsługa jest bardzo miła, sympatyczna, w każdej sytuacji jest pomocna a ceny... Zofia Kadela Pełen profesjonalizm w dobrej Cenie (1) Chcielibyśmy gorąco podziękować Kali za dużo wsparcia w organizacji pogrzebu... Rodzina MONIKA - opinia (1) FIRMA GODNA POLECENIA W 100% - PEŁEN PROFESJONALIZM MONIKA Z całego serca polecamy. (1) Serdeczne podejście, pomoc we wszystkim. Bardzo dobre ceny. Magda magda k. - opinia (1) Najlepszy zakład pogrzebowy z jakim miałam doczynienia,panie bardzo miłe i... magda k. WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA ZP "KALIA" (1) Pragnę podziękować pracownikom Zakładu Pogrzebowego "KALIA" za niezwykle... pogrążona w smutku matka J.K - opinia (1) Jestem zadowolony z usług,z precyzji,staranności ,oraz zaangażowania w... J.K POLECAM!!!!! (1) Polecam pod względem jakości oraz ceny wykonanej usługi. Paulina SUPER FIRMA GORĄCO POLECAM (1) Firma ta działa krótko w Gdańsku ale zaryzykowałam i wcale nie żałuję.Obsługa... ALICJA Ż. BARDZO POLECAM KORZYSTANIE Z USŁUG TEGO ZAKŁADU (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi pogrzebu mojej mamusi . Obsługa od... Elżbieta K. NAPRAWDE DOBRY ZAKLAD POGRZEBOWY (1) naprawde polecam ten zaklad fachowe podejscie panie w biurze bardzo mile... anonim Dziekuje wam za pomoc. (1) Firma "Kalia" zajmowała się pochówkiem mojej mamy. Nie mozna powiedzieć chyba... Jarosław Polecam! (1) Bardzo polecam ten zakład! Usługi są wykonane profesjonalnie z należytym... Jolanta Najlepszy zaklad pogrzebowy w Trojmiescie! (1) Serdecznie dziekuje zakladowi pogrzebowemu Kalia za profesjonalna organizacje... Ewa