Mira - opinia (1) Profesjonalna pomoc prawna. Niesamowita wiedza, zaangażowanie, profesjonalizm... Mira Mie Tol - opinia (1) Porządna i uczciwa kancelaria. Polecam bez zastanowienia. Pomagają... Mie Tol Marek - opinia (1) Bardzo polecam Państwa z Kancelarii. Profesjonalnie i szybko - to ich siła.... Marek
Zbyszek - opinia (1) Calkowite zadowolenie. Kancelaria godna polecenia. Dziala dobrze i... Zbyszek Paulina - opinia (1) Bardzo polecam. Pani mecenas podeszła do naszej sprawy z dużym... Paulina Feliks Pata - opinia (1) Profesjonalizm i szybkość. Miła obsługa i wiarygodność. Jest mi naprawdę miło... Feliks Pata Aldona Bentalus - opinia (1) Kancelaria jest niesamowita. Dzięki niej znowu powróciła do normalności.... Aldona Bentalus Patrycja Katalska - opinia (1) Serdecznie polecam tę kancelarię. Są skuteczni i współpraca z nimi to czysta... Patrycja Katalska Alf Bun - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Pelen profesjonalizm. Skutecznosc niesamowita. Alf Bun Tadeusz Bronowski - opinia (1) Polecam beż dwóch zdań. Profesjonalizm i miła współpraca. Tadeusz Bronowski Karolina - opinia (1) Dzięki Pani Adwokat na każdej rozprawie, czułam się spokojniejsza. Zawsze... Karolina Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dajecie ludziom szansę na wyjście z... Kasia Joanna K. - opinia (1) Chciałbym wyrazić pełną uznania opinię na temat kompetencji i profesjonalnej... Joanna K. Patryk - opinia (1) Polecam usługi wszystkim znajomym i nie tylko. Najlepszy adwokat, lepszego... Patryk Joanna - opinia (1) Pani Mecenas, z którą miałam przyjemność współpracować, wykazała się... Joanna M.S. - opinia (1) Polecam kancelarię adwokata Macieja Wieczorkowskiego, udzielono mi pomocy... M.S. Mariusz - opinia (1) Adwokat, z którym miałem przyjemność współpracować, okazał się niezwykle... Mariusz Wioletta Kozuch - opinia (1) Kancelaria prowadziła sprawę mojego kredytu frankowego. Dzięki zaangażowaniu... Wioletta Kozuch Agnieszka - opinia (1) Pani Mecenas Roszczyniała jest nie tylko skutecznym adwokatem, ale także... Agnieszka Andrzej - opinia (1) Pan Mecenas przejął moją sprawę w toku jej trwania. Po przedstawieniu... Andrzej