Marek Nawrocki - opinia (1) Godna polecenia kancelaria adwokacka. Sprawa z którą się zgłosiłem została... Marek Nawrocki Katarzyna Antoniewicz - opinia (2) Profesjonalizm, zaangażowanie,, szczerość i cierpliwość. Gdyby nie pan... Katarzyna Antoniewicz SMC - opinia (2) Bardzo się cieszę, że wreszcie natrafiłem na tą Kancelarię. Nie chcę już... SMC
Maria - opinia (1) Konkretny i profesjonalny adwokat Maria Ewelina L. - opinia (2) Serdecznie polecam usługi Pana Mecenasa Wieczorkowskiego Ewelina L. Beata F. - opinia (2) Pan mecenas Wieczorkowski prowadził kilka moich spraw, wszystkie z ogromnym... Beata F. Olga - opinia (1) Bardzo polecam usługi Pani adwokat, która pomogła mi w mojej sprawie sądowej... Olga Izabela - opinia (1) Polecam Panią Aleksandrę, profesjonalne podejście do sprawy. Izabela Zaborowska Malwina - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Wygrana sprawa ,z którą bez fachowej... Zaborowska Malwina Władyslawa - opinia (2) Apelacja napisana wzorowo, treściwie i na czas. Serdecznie polecam Pana... Władyslawa Michał Osiecki - opinia (1) Better call Daczyńska ! Pani Mecenas jest najlepsza, chol....e skuteczna i... Michał Osiecki Monika - opinia (1) Pani Oliwia pomogła mi w sprawie alimentacyjnej. Była zawsze bardzo... Monika Anna - opinia (1) Absolutnie zgadzam się z pozostałymi opiniami. Pani Mecenas pomagała mi... Anna Łukasz - opinia (1) Świetny adwokat, sumienny i rzetelny. Nie jest tani ale za jakość się płaci.... Łukasz Agata Dobrowolska - opinia (1) Witam, Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy prawnika, to polecam Panią Mecenas... Agata Dobrowolska Janq - opinia (2) Potrzebowałem pilnej pomocy prawnej w przygotowaniu pisma procesowego. Pan... Janq Bl4nka - opinia (2) Polecam! Kancelaria rzetelna i godna zaufania! Bl4nka Przemek Draguła - opinia (2) Polecam usługi Pana Macieja Wieczorkowskiego. Korzystaliśmy z usług... Przemek Draguła Wiktor Turczyński - opinia (2) Pan Maciej jest odpowiedzialny za obsługę prawną naszej spółki gamingowej,... Wiktor Turczyński Jolanta Bocheńska - biegły rewident - opinia (2) Profesjonalna i szybka obsługa. Wysokie kompetencje .Polecam usługi... Jolanta Bocheńska - biegły rewid