Karolina Mokwa - opinia (1) Bardzo pozytywnie odbieram wizytę w tej kancelarii. Dużo mi wyjaśnił pan... Karolina Mokwa Paweł W. - opinia (1) Gorąco polecam Pana Błażeja Habera jako prawnika. Miałem okazję skorzystać z... Paweł W. Tomasz - opinia (1) Dobrzy ludzie w dobrym miejscu. Wyjście ze spirali zadłużenia to dla nich... Tomasz
Sławomir - opinia (1) Korzystałem z usług Pani Oliwii! Profesjonalnalizm, wiedza i doświadczenie.... Sławomir Anatolii - opinia (1) Chciałbym podziękować Pani Ewelinie Baranowskiej-Haber za sprawną i... Anatolii Karolina - opinia (1) Oczywiście wszystko poszło po naszej myśli i zarówno Pani Magda jak i Pani... Karolina dorota - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Prowadział moje dwie sprawy i obydwie wygrane. Polecam. dorota Marcin - opinia (1) Polecam adwokata Macieja Wieczorkowskiego w kwestiach związanych z umową... Marcin Perchyk Anatolii - opinia (1) Bardzo zadowolony tolikperchik27@gmail.com Perchyk Anatolii Perchyk Anatolii - opinia (1) tolikperchik27@gmail.com. bardzo zadowolony Perchyk Anatolii Małgorzata H. - opinia (1) Polecam Panią Magdalenę Frieske- Pszczółkowską wszystkim, którzy chcą... Małgorzata H. Andrzej - opinia (1) Polecam Kancelarię KPU, Są doskonali. Andrzej Paweł - opinia (1) Bezpośredni kontakt z klientem, rzetelne prowadzenie sprawy. Paweł Marek - zadowolony klient - opinia (1) Powierzona sprawa została szybko i solidnie załatwiona. Mogę z całą pewnością... Marek - zadowolony klient Maciej - opinia (1) Obsługa prawna na najwyższym poziomie, polecam Maciej Marek - opinia (1) Bardzo Polecam Kancelarię,Adwokacka. Marek Marek - opinia (2) Sprawa o sądowną eksmisję niepłacącej lokatorki. Doprowadzona z pomocą Pana... Marek Patrycja - opinia (2) Bardzo serdecznie polecam! Przed zdecydowaniem się na prawnika dzwoniłam w... Patrycja Jan Deski - opinia (2) Pan mecenas Maciej Wieczorkowski przeprowadzał dla mnie upadłość konsumencką.... Jan Deski Michał - opinia (1) Bardzo rzetelna adwokat, przedstawiła mi wszystkie etapy postępowania,... Michał