Wioleta. W. - opinia (1) Pani Mecenas Anna Kopycka - Dziaduszewska jest osobą godną polecenia i... Wioleta. W. Justyna - opinia (1) Polecam współpracę z Panią mecenas. Doświadczony, kompetentny prawnik z dużą... Justyna Jakub - opinia (1) Pani mecenas świetnie wsłuchuję się w potrzeby i proponuje rozwiązania.... Jakub
MZ - opinia (1) Pani Kamila pomogła nam w zakupie działki oraz budowie domu. Warto było... MZ Katarzyna - opinia (1) Pani Mecenas Anna Kopycka-Dziaduszewska jest osobą godną polecenia każdemu,... Katarzyna Firma budowlanano-montażowa - opinia (1) Kancelaria Galiński & Kleina prowadzi dla mojej firmy różne sprawy. Moja... Firma budowlanano-montażowa Agata - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić usługi Pana Mecenasa. Jest on... Agata Kamila Nowak - opinia (1) Wiedza, doświadczenie, zaangażowanie. Polecam. Kamila Nowak Klient - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Bardzo sympatyczna Pani Prawnik udziela... Klient Klient - opinia (1) To jakieś nieporozumienie współpraca z ta kancelaria, zawalanie terminów,... Klient JUG Trojmiasto - opinia (1) Pan Grzegorz to profesjonalista z ludzkim podejściem do klienta. W pełni... JUG Trojmiasto Marek Urbaniak - opinia (1) Pani Mecenas Brzezińska-Gołębiewska reprezentowała mnie w sprawie sądowej o... Marek Urbaniak Dariusz - opinia (1) Kancelaria prowadziła sprawę o alimenty na byłą żonę. Poprzednia kancelaria... Dariusz Agnieszka - opinia (1) Wybór tej Kancelarii, to jak 6 totka. Pani mecenas Likierska świadczy usługi... Agnieszka Adela - opinia (1) Pełen profesjonalizm, nastawienie na sukces i myślenie strategiczne. No i... Adela Adrian - opinia (1) Profesjonaliści z bardzo dobrym podejściem do klienta. Do każdej sprawy... Adrian Adrian - opinia (1) Profesjonaliści z bardzo dobrym podejściem do klienta. Do każdej sprawy... Adrian Joanna - opinia (1) Polecam, osobiście jestem zadowolona z obsługi. Joanna Wiktoria G. - opinia (1) Mecenasa Wojciecha Pancerza cechuje wysoka empatia, dyplomacja i takt.... Wiktoria G. Marcjusz - opinia (1) Serdecznie polecam. Moja sprawa zakończona pełnym sukcesem. Pani Mecenas... Marcjusz