Artur Bełz - opinia (1) Bardzo sumienni i rzetelna kancelaria adwokacka polecam Artur Bełz Krzysztof - opinia (1) Pan Adam Kucharski jest osobą godną polecenia każdemu, komu zależy na... Krzysztof Kazimiera - opinia (1) Pani mecenas prowadziła naszą sprawę rodzinną. Pani mecenas ma bardzo dużą... Kazimiera
Leszek Kujawa - opinia (1) bardzo profesjonalna i nieskomplikowana obsługa, niewątpliwy sukces w mojej... Leszek Kujawa Marek - opinia (1) Zycie płata różne figle, więc skorzystałem z tejże kancelarii, dobra ekipa... Marek anna sikora - opinia (1) Pani mecenas wspaniale poprowadzila sprawe z ZUS-em bylam mocno zaskoczona... anna sikora Justyna - opinia (1) Właściciel rzetelny i konkretny, współpracuje z wieloma adwokatami z tąd... Justyna Marian O. z G. - opinia (1) Szybka, rzetelna i bezkompromisowa obsługa, niezależnie od problemów.... Marian O. z G. sylwia - opinia (1) Dzięki zaangażowaniu,doświadczeniu i wiedzy Pani Mecenas moja sprawa została... sylwia Sławomir - opinia (1) Profesja jak i zaangażowanie na najwyższym poziomie. 100% polecam Sławomir Szymon - opinia (1) Korzystałem z usług Pani Adwokat dwukrotnie. W obu przypadkach Pani Mecenas... Szymon Krzysiek - opinia (1) Kancelaria godna polecenia Uzyskałem poradę, przedstawiono rozwiązanie... Krzysiek XxX - opinia (1) Korzystałem z porad i usług kancelarii wielokrotnie. Jak wskazuje ilość... XxX Małgosia - opinia (1) Korzystałam z usług Kancelarii kilkakrotnie, obsługa profesjonalna i bardzo... Małgosia Olgierd - opinia (1) Bezwzględnie polecam. Kompetentna obsługa, konkretne porady, dogłębna analiza... Olgierd Łukasz - opinia (1) Profesjonalne podejście. Gorąco polecam Łukasz Paweł - opinia (1) Gorąco polecam Panią Danutę, pomogła mi zdalnie bez konieczności spotkania.... Paweł Popławska - opinia (1) Profesjonalne podejście, wiedza na top poziomie, kilka scenariuszy... Popławska Oliwia L. - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Mecenas. Zawsze rzetelnie przygotowana,... Oliwia L. Firma - opinia (1) Jak najbardziej polecamy usługi prawnicze Pani Agnieszki, która poprowadziła... Firma