Firma - opinia (1) Jak najbardziej polecamy usługi prawnicze Pani Agnieszki, która poprowadziła... Firma Joanna - opinia (1) Usługi pełnione przez Panią Mecenas są najwyższym poziomie, szybko,... Joanna Monika - opinia (1) Kancelaria bardzo profesjonalna. Pomoc Pana Tomasza jest nieoceniona. Jest... Monika
Dominika - opinia (1) Pan Marek opiekuje się naszymi sprawami od lat jest absolutnie profesjonalny... Dominika Ak - opinia (1) Szybko i z dużym zainteresowaniem dla mojej sytuacji pomogła mi pani... Ak Agnieszka Rutkowska-Rüsch - opinia (1) Z uslug kancelarii korzystalam juz kolejny raz ,dlatego polecam pania mecenas... Agnieszka Rutkowska-Rüsch Edward - opinia (1) Polecam. Profesjonalna obsługa. Edward Dorota Sochacka - opinia (1) Bardzo polecam Panią Mecenas Leszczyk. Jest rzetelna, bardzo dokładna,... Dorota Sochacka Basia i Adam - opinia (1) Fachowa i rzetelna obsługa; pełen profesjonalizm. Basia i Adam Maja Dzwonkowska - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Mecenas. Współpracujemy już kilka lat. Jest to... Maja Dzwonkowska Marzena - opinia (1) Pan Mecenas ma ogromną wiedzę oraz obdarzony jest empatią,polecam serdecznie! Marzena Aleksandra - opinia (1) Mam przyjemność współpracować z Panią Mecenas od dłuższego czasu. Jestem... Aleksandra Stanislaw Bednarz - opinia (1) Kancelaria mecenas Marty Leszczyk. Profesjonalne podejście oraz niezwykle... Stanislaw Bednarz Janina Bieluch - opinia (1) Mecenas Marta Leszczyk Kompletna i profesjonalna pomoc prawna, rzetelność,... Janina Bieluch Weronika - opinia (1) Pani Katarzyna Ostrowska , jest osobą godną polecenia. Jest osobą... Weronika Marta - opinia (1) Serdecznie polecam kancelarię adwokacką mecenas Katarzyny Ostrowskiej! Marta Agata - opinia (1) Polecam serdecznie, profesjonalna obsluga, wysoki poziom merytoryczny, duza... Agata Ania - opinia (1) Pani Marta Leszczyk to adwokat o bardzo dużej wiedzy merytorycznej. Do każdej... Ania E.M. - opinia (1) Obsługa prawna na najwyższym poziomie. Pan Mecenas Szczurek sprawnie... E.M. Jolanta - opinia (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do sprawy. Dziękuję i polecam usługi... Jolanta