Patryk - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, polecam Patryk Ola - opinia (1) Polecam Panią Mecenas, duża wiedza i zaangażowanie. Ola Małgorzata - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Rzetelność, ogromne zaangażowanie i profesjonalna... Małgorzata
Sebastian Pokorski - opinia (1) Od samego początku konkretne porady i działanie. Bardzo dobra komunikacja i... Sebastian Pokorski Wiesław Ł - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony za profesjonalne prowadzenie mojej sprawy. Apelacja... Wiesław Ł MB - opinia (1) Kancelaria godna zaufania i polecenia. Po 3 latach współpracy,... MB Monika - opinia (1) Kancelaria prowadziła mój rozwód, dostałam go już na pierwszej rozprawie choć... Monika H, Bruss - opinia (1) Kancelaria Przyjazna dla klienta. Konsultacje, pomoc w zbieraniu dokumentów.... H, Bruss Monika Henzell - opinia (1) Współprace z Kancelarią Prawa Upadłosciowego KPU w Gdyni oceniam jako bardzo... Monika Henzell Joanna B - opinia (1) Polecam Panią Mecenas, konkretne wskazówki i czytelne zasady współpracy. Joanna B Ola Gumienna - opinia (1) Pan mecenas Kuźniar został mi polecony jako adwokat, który w sposób... Ola Gumienna Marek Ł - opinia (1) Szczerze polecam współpracę z Panem Arturem. Spokój, profesjonalizm, bardzo... Marek Ł Anna LS - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Arturem. Jestem bardzo zadowolona z usług,... Anna LS Beata - opinia (1) Bardzo polecam panią Danutę. Otrzymałam szybką i profesjonalną pomoc w... Beata Beata - opinia (1) Bardzo polecam panią Danutę. Otrzymałam szybką i profesjonalną pomoc w... Beata Nicola - opinia (1) Szybkie i konkretne działanie. Szczera, dobra pomoc i jasne przedstawienie... Nicola Paweł W - opinia (1) Mecenas doradził racjonalne rozwiązanie, które w mojej sprawie okazało się... Paweł W Seremak - opinia (1) Gdyby nie Pan mecenas to bym przegrała sprawę. Poprowadził mnie od początku,... Seremak Artur Wagner - opinia (1) Naprawdę bardzo polecam ta kancelarie bardzo pomagaja i moge z czystym sercem... Artur Wagner Monika Dz - opinia (1) Bardzo polecam prowadzenie sprawy przez Panią Adwokat Dominikę Sęder. Jest to... Monika Dz