Krzysztof - opinia (1) Z pomocy Pani Oliwi Likierskiej korzystałem kilkakrotnie za każdym razem... Krzysztof Zadowolona klientka - opinia (1) Jestem wdzięczna Pani Mecenas za wieloletnią współpracę. Przy każdej sprawie... Zadowolona klientka Klaudia C. - opinia (1) Jestem bardzo usatysfakcjonowana profesjonalnym i sumiennym podejściem do... Klaudia C.
Mateusz W. - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szybkie załatwienie sprawy, bardzo korzystne ceny. Mateusz W. Emilia - opinia (1) Współpracę z Panią Oliwią oceniam jako wzorcową. Pani Adwokat jest bardzo... Emilia Mateusz - opinia (1) dzięki Mec. Dominice Sęder wygrałem w sprawie frankowej!!! dziękuję! polecam... Mateusz Marlena - opinia (1) Pani Mecenas jest najlepszym adwokatem na całym Pomorzu! Nie wahałam się... Marlena Maria - opinia (1) Wszystko super, najważniejsze że z panią Dominiką można być zawsze w... Maria Vitalii Klopka - opinia (1) Pani Dominiko bronila mnie przez dwa lata.Prokurator prosil 12 lat.Z pomoca... Vitalii Klopka Robert - opinia (1) Pani Dominika najpierw reprezentowała mnie, potem moją rodzine następnie... Robert Magdalena - opinia (1) Polecam Panią Mecenas Dominikę Sęder, nie boi się trudnych spraw! Magdalena anna rs - opinia (1) Chciałam wszystkim, którzy są w trudnej sytuacji, polecić Panią Mecenas... anna rs Piotr - opinia (1) Polecam - Pani adwokat pomagała mi w sprawie karnej, dziękuję za niewinność Piotr Krzysztof - opinia (1) Kilku adwokatów mnie zawiodło i już nie miałem nadziei.... aż trafiłem do... Krzysztof Klient - opinia (1) Bardzo dziękuję za długą współpracę z Panem Mecenasem! Uzyskałem fachową,... Klient Sandra Murawska - opinia (1) Serdecznie polecam! Pełne zaangażowanie, kreatywność, a przede wszystkim... Sandra Murawska Anna - opinia (1) Pani Mecenas wykazuje się ogromnym profesjonalizmem i rozległą wiedzą. Bardzo... Anna Lidia - opinia (1) Najbardziej dociekliwy, pomocy, życzliwy, rzetelny i przede wszystkim... Lidia Małgorzata - opinia (1) Miła obsługa, profesjonalizm, dyskrecja. Polecam Małgorzata Maciej - opinia (1) Mecenas Sęder została mi polecona przez kolege, któremu wygrała sprawę... Maciej