Kamila - opinia (1) Polecam! Najlepsze podejście do klienta Kamila Krystian - opinia (1) Polecam super Adwokat sprawy załatwione odrazu Krystian Bernard - opinia (1) Prawdziwi profesjonaliści nic dodać nic ująć. Bernard
Robert - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, klarowne wyjaśnienie sprawy. Polecam w sprawach... Robert Monika L. - opinia (1) Gorąco polecam p. Mecenas Magdalenę Frieske-Pszczółkowską. Pełna perfekcja,... Monika L. Ewelina Wąsowska - opinia (1) Pełne zaangażowanie oraz profesjonalizm. Wygrana sprawa, jest najlepszą... Ewelina Wąsowska Marzena - opinia (1) Kompletna i profesjonalna pomoc prawna. Niesamowita wiedza, rzetelność,... Marzena Danuta Małgorzata - opinia (1) Polecam Kancelarię KPU za rzetelność i profesjonalizm. Danuta Małgorzata ruslan - opinia (1) Przyszedłem do Pani Joanny w sprawie uznania dokumentów ukraińskich w 2019 r.... ruslan grazynagrazyna553@gmail.com - opinia (1) Polecam usługi właśnie tego biura. Otrzymałam od nich naprawdę ogromną pomoc... grazynagrazyna553@gmail.com Tomasz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, duża wiedza i pełne zaangażowanie. Serdecznie Polecam Tomasz Iwona - opinia (1) Korzystałam z usług Pani Oliwii. Polecam z całego serca w tych mało... Iwona Sylwia Kuźniar - opinia (1) Szybkie wdrożenie taktyki działania poparta profesjonalizmem, rzetelnością i... Sylwia Kuźniar Wioletta chudon - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Ceny niewygórowane, dostępność... Wioletta chudon P.S. - opinia (1) Niesamowicie profesjonalny mecenas, pełna rzetelność. Uratował nas w trudnym... P.S. Beata - opinia (1) Wyrażam pełną uznania opinię na temat kompetencji, profesjonalnej obsługi i... Beata liliana - opinia (2) Oferteo poprosi Cię o dodanie opinii. Otwórz link, kliknij 5 gwiazdek, a... liliana Dorota Piekarska - opinia (1) Bardzo profesjonalna, rzeczowa obsługa skomplikowanej sprawy. Fachowiec... Dorota Piekarska Robert - opinia (2) Pan Tomasz świetny adwokat, profesjonalnie i rzetelnie załatwione. Wyjaśnione... Robert Alicja - opinia (2) Świetny adwokat. Niesamowita wiedza, rzetelność i zaangażowanie. Pan Tomasz... Alicja