Małgorzata - opinia (2) Mecenas godny polecenia, Wysoka kultura osobista,duża wiedza i chęć pomocy... Małgorzata Joanna - opinia (1) Najlepszy Prawnik ever! Merytoryczny, bardzo zaangażowany, a co najważniejsze... Joanna Radosław grzywacz - opinia (1) Adwokat z powołania mega normalna pełna profesionalistka bardzo polecam Radosław grzywacz
Jacek - opinia (1) Kancelaria pomagał mi gdy oszuści wyczyścili moje konto w banku. Polecam i... Jacek Arleta Kosowska - opinia (1) Świetny adwokat, człowiek profesjonalista . Pan Bartosz doskonale orientuje... Arleta Kosowska Jacek - opinia (1) Krótkie spotkanie, czasami tylko jedna rozmowa w danym temacie, a porady Pani... Jacek Hanna Duda - opinia (1) .. profesjonalizm i poczucie bezpieczeństwa.. gorąco polecam Kancelarię.. Hanna Duda Czerw Jolanta - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa ,polecam tą kancelarię . Czerw Jolanta Kinga - opinia (1) Najlepsza kancelaria w Gdańsku - rzetelna, skuteczna i posiadająca... Kinga Żaneta O. - opinia (1) Polecam Mecenasa Mateusza Dubyna. Adwokat z dużą wiedzą i zaangażowaniem.... Żaneta O. Alicja S. - opinia (1) Bardzo sprawnie przebiegły sprawy przez II Instancje. Zwrot nadpłaconych... Alicja S. justyna stachelska - opinia (1) Polecam Kancelarię prawa Upadłościowego KPU. Jestem zadowolona, załatwiłam to... justyna stachelska Marcin - opinia (1) Pełen profesjonalizm, duża wiedza prawnicza,profesjonalne podejście do... Marcin S - opinia (1) Pani Adwokat Oliwia Likierska reprezentowała mnie w sprawie, która trafiła do... S Kora - opinia (1) Pani Mecenas Ewelina Baranowska-Haber to profesjonalistka najwyższej klasy.... Kora Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam Kancelarie . Pani Mecenas rzetelna.miła.konkretna,potrafiąca... Agnieszka Marta - opinia (1) Bardzo profesjonalna i skuteczna pomoc prawna. Polecam serdecznie. Marta anna - opinia (1) Bardzo kompetentna Pani prawnik. Zawsze skora do pomocy. Wszystko cierpliwie... anna Bartosz Piątka - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Dziekuje za profesjonalne podejście. Bartosz Piątka Gosia - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Mecenasa Grabowskiego w sprawach rodzinnych. Zawsze... Gosia