Piotr Wilk - opinia (1) Bardzo dobra Kancelaria Prawnicza, która zajmuje się upadłością gospodarcza i... Piotr Wilk Adrianna - opinia (1) Serdecznie polecam kancelarie ! Pełen profesjonalizm ze strony Pani Mecenas... Adrianna Jacek - opinia (1) Podoba mi się ich podejście. Słuchają klienta. Pomagają tak bym to ja był... Jacek
Sebastian Staubach - opinia (1) Bardzo konkretny adwokat nie obiecuje cudów stawia sprawę jasno bardzo... Sebastian Staubach Ania - opinia (1) Korzystałam z usług Pana Mecenasa Błażeja Haber i mogę z czystym sumieniem... Ania Maciej - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, bardzo polecam Panią Mecenas Maciej Magda - opinia (1) Polecam każdemu, komu zależy na profesjonalnym podejściu. Sprawa poprowadzona... Magda BG - opinia (1) Bardzo kompetentny, profesjonalny i konkretny prawnik. Współpracuje z Panem... BG Joanna - opinia (1) Do Pani Adwokat O.Likierskiej trafiłam z polecenia. Mam zatem ogromną... Joanna ANNA - opinia (1) Polecam. Wie co robi. A te komentarze negatywne są od osób które przegrały z... ANNA Adam N. z Gdańska - opinia (1) Krótko i na temat. Zgłosiłem się do Kancelarii Galiński i Kleina ponieważ... Adam N. z Gdańska Adrianna - opinia (1) Szczerze polecam! Współpraca z Panią Agatą przebiegła niesamowicie sprawnie i... Adrianna Zbigniew Chyrk - opinia (1) Trudno w dzisiejszych niepewnych czasach o poczucie bezpieczeństwa,... Zbigniew Chyrk Agnieszka - opinia (1) Bardzo sprawni prawnicy. Jestem klientką Adviser od lat! Agnieszka klient - opinia (1) nie polecam , nie polecam, zero wsparcia, zero rzetelnosci ...te BLOGI tej... klient Przemek - opinia (1) Zdecydowanie polecam kancelarię. Zaangażowanie w sprawę i profesjonalne... Przemek Łukasz - opinia (1) Gorąco polecam Kancelarię Haber & Haber. W każdym aspekcie naszej współpracy... Łukasz Urszula - opinia (1) Pani Oliwiaa Likierska prowadzila sprawe jako pelnomocnik mojego syna w... Urszula Tomasz Sz. - opinia (1) Sprawa załatwiona szybko i bezproblemowo. Polecam. Tomasz Sz. Klient - opinia (1) Polecam ! Profesjonalna i skuteczna. Klient