Klaudia M. - opinia (1) Polecam profesjonalne podejście, Pan Armknecht to prawnik godny zaufania z... Klaudia M. Patryk - opinia (1) Pan Sebastian poprowadził moją sprawę rzetelnie i merytorycznie. Wysłuchał na... Patryk Olga Dev - opinia (1) Pani Joanna wziela pod swoja opieke moja sprawe, ciagnaca sie okolo 4 lat.... Olga Dev
Małgorzata - opinia (1) Bardzo polecam kancelarię Adw. Magdaleny Frieske-Pszczółkowskiej. Pani... Małgorzata Julita - opinia (1) Polecam serdecznie, miła i profesjonalna obsługa. Julita Łukasz - opinia (1) Super kancelaria! Pomogli skutecznie usunąć wpisy z Bankowego Rejestru. Po... Łukasz Agnieszka - opinia (1) Korzystałam z pomocy prawnej Pani mecenas Anny Kujaszewskiej i śmiało mogę... Agnieszka Krystyna - opinia (1) Pani Mecenas jest godna polecenia. Pomoc ktora otrzymalam w odzyskaniu długu... Krystyna Alicja - opinia (1) Pani Mecenas jest fachowcem ponad wszelką wątpliwość. Trudno się dodzwonić... Alicja Natalia - opinia (1) Wraz z mężem byliśmy w trudnej sytuacji finansowej. Skorzystaliśmy z usług... Natalia Ignacy Wojtkowicz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Dajecie ludziom szansę na wyjście z... Ignacy Wojtkowicz Klient - opinia (1) Nie polecam tej Pani nie powinna pracować na takim stanowisku , nie potrafi... Klient Maja Kwiatkowska - opinia (1) Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. Kompetentny, punktualny i... Maja Kwiatkowska Tadeusz - opinia (1) profesjonalnie i skutecznie, polecam Tadeusz Katarzyna O - opinia (1) Pani Adwokat cudowny człowiek a przede wszystkim genialny adwokat.... Katarzyna O Natalia - opinia (2) Pan Tomasz Janik wspaniały adwokat. Prowadził nasze 2 sprawy które zakończyły... Natalia Sebastian - opinia (1) Pełen profesjonalizm , bardzo dobry adwokat , polecam wszystkim ! Sebastian Jacek - opinia (1) Szczerze polecam. Nigdy nie musiałem korzystać z pomocy prawnej. Moim... Jacek Ewa - opinia (1) profesjonalne podejście i wiedza, fachowość, empatia i psychiczne wsparcie.... Ewa Monika - opinia (1) Apelacja w wykonaniu Pani Mecenas to było mistrzostwo świata. Rewelacyjny... Monika