Iwona - opinia (1) Polecam serdecznie Panią mecenas oraz Panię Iwonkę z kancelarii za... Iwona Irena S - opinia (1) Pani mecenas bardzo indywidualnie podchodzi do sprawy. Nie boi się trudnych... Irena S MK - opinia (1) Bezwzględnie najlepsza obsługa prawna, z jaką do tej pory się spotkałem. Tym... MK
Wiktor Słomiński - opinia (1) Serdecznie rekomenduję Kancelarię Radcy Prawnego Pana Grzegorza Kubiaka.... Wiktor Słomiński Nikodem Szymczak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Dajecie ludziom szansę na wyjście z... Nikodem Szymczak Magdalena - opinia (1) Cudowna Pani mecenas, pełen profesjonalizm, zaangażowanie, ma bardzo ciepłe i... Magdalena Krzysztof B - opinia (2) Oddałem sprawę w ręce kancelarii temida i to była najlepsza decyzja -... Krzysztof B Dorota - opinia (1) Panią adwokat Oliwię poznałam, gdy zostala przydzielona mi z urzędu. Do... Dorota Gabriel Nawlukis - opinia (1) Super współpraca z kancelarią. Wszystkie sprawy załatwione w expresowym... Gabriel Nawlukis Agnieszka - opinia (2) Pan Tomasz to bardzo kompetentny adwokat. Od samego początku współpracy... Agnieszka Jarek - opinia (1) Drugi raz skorzystałem z usług Pana Daniela i znowu 100 % zadowolenia. Sprawa... Jarek B - opinia (1) Przemiła osoba. Kompetentna a przede wszystkim zawsze chętna do pomocy. Nie... B Anna - opinia (1) Najlepsza, zawsze pomocna w różnych skomplikowanych sprawach. Anna Łukasz - opinia (1) Duża wiedza i doświadczenie Pana mecenasa, pomógł nam przejść przez trudny... Łukasz Nikola Grojek - opinia (1) Jestem klientką kancelarii. Miałam bardzo trudną sprawę, dzięki wsparciu i... Nikola Grojek Marian - opinia (1) Absolutnie odradzam. Kwestie wyjaśnienia procedur itd. ok, natomiast kontakt... Marian Dagmara Baldowska - opinia (2) Bardzo miły kontakt i super porada. Bardzo dziękuję Dagmara Baldowska Antanina - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług Pana Filipa w zakresie prawa imigracyjnego. Polecamy z... Antanina Magdalena K. - opinia (1) Polecam kancelarię. Pan Sebastian wykazał się rzetelnym podejściem,... Magdalena K. Agata S. - opinia (1) Trafiłam do mecenasa Armknecht z polecenia i nie żałuję. Bardzo fajne... Agata S.