Sylwia - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa prawna. Sylwia Tomasz - opinia (1) Zleciłem Pani Adw Magdalenie Frieske-Pszczółkowskiej prowadzenie spraw... Tomasz Aneta - opinia (1) Bardzo polecam Panią Mecenas, doskonała i szczera porada, świetna komunikacja... Aneta
Piotr - opinia (1) Rzeczowa, solidna i merytoryczna Kancelaria Piotr A.B - opinia (1) Pani mecenas prowadziła moje dwie sprawy w roku 2021r.Obie wygrane. Podejście... A.B Karolina Mokwa - opinia (1) Polecam dział nieruchomości. Bardzo miła rozmowa z konsultantką. Karolina Mokwa Anna P - opinia (1) Dzień dobry, korzystałam z usług kancelarii po raz pierwszy i jestem... Anna P Palce lizac - opinia (1) Szybkie podjęcie działań uchroniło mnie przed strata pieniędzy. Palce lizac Alina - opinia (1) Do Kancelarii zgłosiłam się ze sprawą błędów w wykonaniu posadzki w... Alina Izabela Karteveit - opinia (1) Polecam wszystkim potzrebujacym rozwiazania trudnych spraw. Izabela Karteveit Bartek - opinia (1) Szukasz doświadczonego, serdecznego, profesjonalnego oraz skutecznego... Bartek Marek - opinia (1) Polecam Kancelarię Jedliński, Bierecki i Wspólnicy, w szczególności Radcę... Marek Wiśniewski Przemysław - opinia (1) Profesjonalna ,rzeczowa obsługa,zrozumienie dla indywidalnych potrzeb... Wiśniewski Przemysław Ewelina - opinia (1) Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy prawnej i prowadzenia spraw sądowych.... Ewelina IW - opinia (1) Polecam serdecznie Panią mecenas i Panią lwonke za zaangażowanie i pomoc w... IW Weronika - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Profesjonalne podejście do klienta. Weronika Monika - opinia (1) Super kancelaria. Zadowolonie w 100%. Polecam Monika Julita - opinia (1) Do Pana Adama trafiliśmy z polecenia w bardzo trudnej, zagmatwanej sprawie,... Julita Ala - opinia (1) Jeśli masz problem to ta Kancelaria, ta Pani Mecenas oraz jej Prawa ręka Pani... Ala Ewa - opinia (1) Dziekuje Pani Mecenas za prowadzenie kilku moich spraw na przelomie... Ewa