Tadeusz Michalkiewicz - opinia (1) Sprawę z podziałem majątku załatwili szybko i sprawnie Tadeusz Michalkiewicz PN - opinia (1) Najlepsza pani Adwokat :) Bardzo polecam. PN Aneta - opinia (1) Pan Mecenas Damian Szwonka prowadził moją sprawe rozwodową, która zakończyła... Aneta
Mirosława - opinia (1) Polecam Pana Mecenasa. Jestem bardzo zadowolona z jego pomocy Mirosława P.G - opinia (1) Bardzo polecam Pana Bartosza Grube jest profesjonalistom w tym co robi,... P.G Bertrand Z - opinia (1) Miałem podbramkową sytuację z rozwodem, znajomi którzy się rozwodzili... Bertrand Z Jarek - opinia (1) Nieoceniona osoba, bardzo sympatyczna i wrażliwa. Zawsze przyjmuje klienta z... Jarek Robert - opinia (1) Kategorycznie odradzam. Pani mecenas zadbała o własny wizerunek i to cała... Robert Anna - opinia (1) Nie mogę niestety polecic uslug tego adwokata, nie rekomenduje współpracy,... Anna M. J. S. - opinia (2) Zleciłem mec. Janikowi prowadzenie dwóch spraw sądowych. W obydwu wykazał się... M. J. S. Adam - opinia (2) Moja współpraca z Panem Tomaszem rozpoczęła się ponad rok temu, kiedy to... Adam Aleksandra - opinia (1) Dzięki Panu mecenasowi Arturowi Malinowskiemu właśnie wygraliśmy sprawę o... Aleksandra Monika - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo jestem zadowolona .Oby więcej takich adwokatów... Monika D - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Mecenas od początku mocno... D Łukasz - opinia (1) Bardzo profesjonalna pomoc prawna, staranne zorientowanie w zagadnieniach... Łukasz ml autotech bmw - opinia (1) Absolutnie 100% rekomendacji dla Pana Jacka od firmy ml autotech bmw :) ml autotech bmw Kamil - opinia (2) Serdecznie Polecam! Szereg spraw rodzinnych. Bardzo systematyczne i rzeczowe,... Kamil Dariusz N - opinia (1) Z wielkim przekonaniem polecam pomoc prawną Pana Adwokata Roberta Bogusz!... Dariusz N Sylwia L - opinia (1) Bardzo polecam Panią Oliwię nasz przypadek był bardzo ciężki ale się udało... Sylwia L Partycja - opinia (1) Polecam bardzo gorąco Kancelaria. Pani Mecenas Honorata Janik-Skowrońska jak... Partycja