Bartosz - opinia (1) Wreszcie trafilem we wlasciwe miejsce, wczesniej nie mialem szczescia do... Bartosz kamil - opinia (1) Bardzo polecam, wysokiej jakości i profesjonalna obsługa. kamil Magda - opinia (1) Już drugi raz korzystałam z Usług Pani Mecenas. Właściwą osoba na właściwym... Magda
Mateusz N - opinia (1) Korzystałem z usług kancelarii kilkukrotnie przy sprawach związanych z... Mateusz N Paweł Łapiński - opinia (1) Bardzo rzetelny adwokat. Wykazuje się dużą wiedzą i profesjonalnym podejściem... Paweł Łapiński Arkadiusz D. - opinia (2) Polecam, pełen profesjonalizm i podejście do sprawy. Korzystamy z jego usług... Arkadiusz D. Jan - opinia (1) Prawdziwie niemiecka solidność. Terminowi, słowni, sprawni a co najważniejsze... Jan Denys Krep - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Joanną. Potrzebowaliśmy... Denys Krep Hanna - opinia (1) Skuteczna usługa, kontakt o każdej godzinie. Jestem bardzo zadowolona z... Hanna Marzena - opinia (1) Adwokat Justyna Semeniuk bardzo pomogła nam w sprawie rodzinnej.... Marzena Agnieszka - opinia (1) Pani Adwokat z prawdziwą pasją do wykonywanego zawodu. Podchodząca z oddaniem... Agnieszka Iza - opinia (1) Pani mecenas skuteczna, profesjonalne podejście. Polecam. I Iza Sebastian Kozak - opinia (1) Kancelaria na wysokim poziomie z dużym doświadczeniem w sprawach rodzinnych,... Sebastian Kozak Grzegorz Karaś - opinia (1) Nieoceniona pomoc. Pani mecenas bardzo sympatyczna. Nie spotkałem nigdy tak... Grzegorz Karaś Grzegorz Karaś - opinia (1) Nieoceniona pomoc. Pani mecenas bardzo sympatyczna. Nie spotkałem nigdy tak... Grzegorz Karaś K.S. - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pani Mecenas poprowadziała szybko i skutecznie moje... K.S. Intratus - opinia (1) Polecam ta kancelaria za podejście i obsługa i skuteczność w działaniu . Intratus Anna - opinia (2) bardzo profesjonalna obsługa prawna Anna rico - opinia (1) Pełny rzetelny profesjonalizm i wiedza . Polecam bardzo rico Krzysztof Liedtke - opinia (1) Nie ma dla nich trudnych spraw. Pomogą nawrt w alimentach Krzysztof Liedtke