Agata - opinia (1) Trochę długi czas oczekiwania na pierwsze spotkanie i ceny też nie są... Agata Ula - opinia (1) Pan Mecenas nakłonił całą rodzinę do zgodnego podziału spadku i udało nam się... Ula Gabriel - opinia (1) Pan Armknecht to chodząca rzetelność. Gabriel
Robert G. - opinia (1) Pani Oliwia Likierska poprowadziła zwycięsko sprawę dotyczą mojego... Robert G. Łukasz Lewinski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z kancelarią. Miałem trudną sytuację... Łukasz Lewinski Beata - opinia (1) Pani Oliwia Likierska reprezentowała moją osobę na rozprawach sądowych... Beata Karolina D. - opinia (1) Zgłosiłam się do Kancelarii w sprawie spadkowej oraz kwestii... Karolina D. Franek Sykulski - opinia (1) Gorąco polecam kancelarię Prawa Upadłościowego KPU, profesjonalnie załatwili... Franek Sykulski Krzysztof .G - opinia (1) Korzystałem z pomocy prawnej kancelarii Pani Oliwii Likierskiej , jestem... Krzysztof .G Marek Mlynski - opinia (2) Kancelaria Prawna temida, bardzo profesjonalna,rzeczowa i fachowa obsluga.... Marek Mlynski Maria Nowacka - opinia (1) Jestem klientką kancelarii. Miałam bardzo trudną sprawę ,dzięki wsparciu i... Maria Nowacka Bartosz Niedzwiedźki - opinia (1) Najlepsza kancelaria prawna fachowa pomoc doradztwo prawne. Z każdej sytuacji... Bartosz Niedzwiedźki Tomasz - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem prowadzili moja sprawę... Tomasz Tomasz - opinia (1) Mega normalna mecenas. Miałem wrażenie że ta kobieta mnie zna od lat,taka... Tomasz Renata Chyrk - opinia (1) Zadzwoniłam do kancelarii jako bezradny przedsiębiorca nie widząc rozwiązania... Renata Chyrk Alicja - opinia (1) Pani Agnieszka to cudowna i bardzo miła Pani adwokat, która pomogła mi nie... Alicja Karol Kris - opinia (1) barszo dobra kancelaria. polecam wszystkim zainteresowanym klientom Karol Kris Ewa Sagan - opinia (1) Współpracowałam z kancelarią voca advise na przełomie roku 2021/22. Po... Ewa Sagan Anna Kreft - opinia (2) Świetny adwokat, polecam całym sercem. W ciągłym kontakcie z klientem,... Anna Kreft Piotr - opinia (2) Pan Mecenas profesjonalnie podszedł do sprawy, wykazując się wiedzą i... Piotr