ER - opinia (1) Korzystałam, Pani Mecenas przeprowadziła mnie przez meandry sprawy sądowej,... ER Aleksander Wielbiński - opinia (1) Pani Mecenas Małgorzata Lipińska udzielała mi porad prawnych oraz... Aleksander Wielbiński Eliza - opinia (1) profesjonalna obsługa prawna, pan mecenas podchodzi do tematu z dużym... Eliza
Agnieszka - opinia (1) Profesjonalny, skuteczny, sympatyczny Prawnik z powołania, najlepszy w... Agnieszka Klaudia - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Pan Mateusz znalazł dla mnie czas następnego dnia po... Klaudia Paweł - opinia (1) Polecam, Rzetelna kancelaria. Pełne zaufanie do Pana Mecenasa. Wiele spraw za... Paweł Tomasz - opinia (1) Profesjonalne podejście i zaangażowanie, umiejętność negocjacji, doradztwo.... Tomasz Marcin - opinia (1) Pan Artur prowadził moja sprawę ponad 4 lata która w październiku zakończyła... Marcin Grzegorz Poniewierski - opinia (1) W 100% polecam kancelarie. Profesjonalne i uczciwe podejście do klienta. Pan... Grzegorz Poniewierski wojciech - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście Pani... wojciech Maria - opinia (1) Mistrz prowadzenia beznadziejnych spraw rozwodowych! Profesjonalny,... Maria K.K - opinia (1) Sprawa zakończona pozytywnie, polecam. Ogromne zaangażowanie i profesjonalizm. K.K Hanna - opinia (1) Wszystkim polecam korzystanie z pomocy prawnej w kancelarii Jedliński... Hanna Katarzyna - opinia (1) Polecam usługę prawną w kancelarii Haber & Haber. Profesjonalna obsługa i... Katarzyna Robert - opinia (1) Jestem przedsiębiorcą na rynku budowlanym z ponad 15 letnim stażem, przez co... Robert Runowscy - opinia (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować i z czystym sumieniem polecić Kancelarię... Runowscy Grzegorz Jasiński - opinia (1) Profesjonalna pomoc prawna. Ogromna empatia, rzetelność, zaangażowanie,... Grzegorz Jasiński Celestyna - opinia (1) Świetny adwokat. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza. Sprawa, która była... Celestyna Paweł W - opinia (1) Polecam Kancelarie Prawnicza KPU. Dużo mi pomogli. Są zawodowcami. Paweł W Łukasz Gorzelnik - opinia (1) Bardzo przyjazny i pomocny Mecenas z urzędu angażujący się w postepowanie... Łukasz Gorzelnik